Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomocy!!Brak okresu i negatywne 3 wynikitestu ciążowego!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-19, 11:51   #1
margaryna1
Przyczajenie

Pomocy!!Brak okresu i negatywne 3 wynikitestu ciążowego!

Witajcie, jestem tu nowa i dużo sie naczytałam ale jak to wiadomo każda kobieta jest inna Mam duzy problem,a mianowicie:
3 listopada byłam u gin. mam bardzo duze bóle podczas miesiączki:wymioty,biegun ka,ból podbrzusza i ostry ból w kręgosłupie.. pani doktor poleciła mi tabletki anty ale nie wiem czemu(odrazu ich nie wzięłam )więc przepisała mi castagnus. zaczęłam brać od 4.11.2011r codziennie.13 dostałam spodziewanej miesiączki,po miesiaczce kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia ale od 5 lat jestem z nim i nigdy sie nie zabezpieczalismy bo nigdy nie kończył w środku!.kilka dni pózniej miałam brązowe plamienie,trwało ono jakieś 6 dni.. No i! na twarzy miałam straszny wysyp więc przestałam brać Castagnus. Cykle miałam od stycznia do kwietnia 27 dniowe. Od maja do listopada 32 dniowe. I teraz problem. 1 grudnia 2011r ostatni raz kochałam się z chłopakiem też bez zabespieczenia nie jestem juz z nim:teraz miesiaczka spóznia mi sie już7 dni(cały czas chodze jakaś zdenerwowana,nie moge spac i wogóle mysle tylko żeby dostać miesiaczki. W dni 14.12.11r, 15.12.11r, 16.12.2011r zrobiłam testy ciażowe z samego rana i wszystkie były negatywne. poszłam dziaj do gin i przepisała mi luteine . Jak myślicie czy moge być w ciazy?nie jestem jeszcze gotowa ale pomimo tych negatywnych testów jestem jakas dziwna psychicznie. Jeżeli możecie to pomóżcie jakąś odpowiedzią pozdrawiam a dodam że nie mam zadnych bóli podbrzusza ani nic. tylko boli mnie jedna pierś tak bardziej pod pachą ale to zawsze przed okresem mnie bolała

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Nikt nie podpowie nic? przepraszam za błąd w słowie zabezpieczenie.. ale to z nerwów
margaryna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując