Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 16:17   #1010
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
Justyna pamiętasz o swoim dzisiejszym zadaniu?
byłam u zegarmistrza ale nie miał baterii do mojego modelu naprawdę a dookoła żadnej pasmanterii nie było żeby kupić centymetr muszę poszukać gdzie jest kupię, obiecuję

Cytat:
Napisane przez paulina0512 Pokaż wiadomość
Ja to trochę niedospana jestem , wczoraj np spóźniłam się godzinę do pracy zaspałam, bo z imprezy o 5 wróciłam
jutro też sobie nie pośpię , bo na 8 mam

btw. też podziwiam lekarzy. Masakra jaką oni muszą mieć wiedzę.
Justynko a dlaczego Twój TŻ wybrał akurat ginekologię ?
no to niezła impra jak do 5

każdy mi zadaje to pytanie mój TŻ od początku studiów chciał iść właśnie na tą specjalizację skoro mu się przez 6 lat z kawałkiem nie odwidziało to chyba po prostu to lubi a jak ktoś coś robi z pasją i przyjemnością to chyba nie ma lepszego wytłumaczenia człowiek zadowolony ze swojej pracy to szczęśliwy człowiek

A ja wróciłam z siłowni i miałam jeść obiad, no ale mi się nie chce i piję kawę i jem mandarynkę obiad zjem na kolację
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora