Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-19, 22:08   #166
Fari
Rozeznanie

Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Poniekąd majtki męskie nie mogą być zbyt obcisłe by nie uszkodzić zdolności prokreacyjnych więc Ala to że Twój TŻ nie nosi obcisłych to dobrze

Dziewczyny a karpik na Waszych stołach gości? Ja nie przepadam za tą rybą stąd też u nas tylko w postaci galarcików jeśli już
Ala i jej TŻ nie planują dzieci przecież więc obcisłe gatki by mu nie zaszkodziły nio ale skoro go uwierają to już inna rzecz mój ma to samo, a tez mi się podobają obcisłe

A karpia nie ma u nas bo jest feeee u nas albo będzie dorsz, albo miruna!! - najlepsze ryby, raz była panga (ale nie na Wigilii) i już nigdy jej nie tknę świadomie bleee, śmierdzi mułem i syfem - nawet nie wiedziałam wtedy że to takie dziadostwo jest, a od razu wyczułam jakiś taki śmierdzący posmak
Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość

aż normalnie załączę zdjęcie trochę za biało, ale jeszcze upnę jakieś kolorowe koraliki przy gipiurze (tzn. przy falbance) (nie zwracajcie uwagi na chwasty Mamy )
ładna, ale wolałabym bez tego cycka na środku

A ja byłam dziś na kontroli i... wszystko ok już nie muszę tam jeździć bo się wszystko ładnie zrosło, implant się zadomowił na dobre w moim kręgosłupie tyle że muszę na basen chodzić a ja nigdy nie byłam bo się wstydzę swojej tuszy . pomijam fakt że nie umiem pływać
Fari jest offline Zgłoś do moderatora