Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-20, 06:48   #1421
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31144504]

a ja nie mam. dziś mi nawet przyjaciółka- tak samo skąpo potraktowana przez naturę w temacie biustu- powiedziała, że nam t nawet staników nie trzeba, tylko pieluchą się owinąć.

kropka, a Ty na Wigilię sama z Daniem jedziesz? czy w trójkę?

u nas chorobowa masakra, Maksiu wyszedl na prostą, i podreptał do p-la, ale za to Tymek cała noc- masakra. oka nie zmrużyłam na dłużej jak 15 minut jednorazowo.
Byłam u lekarza, zapalenie oskrzeli, kurde, tak nagle go wzięło.. i mamy antybiotyk 3-dniowy sumamed. [/QUOTE]

Nie, będziemy w komplecie, z moimi rodzicami włącznie.

O raju, za zdrówko!
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość

ps.
biustu też nie miałam nigdy, Ewa zjadła to, co było i teraz nie ma już nic. zero.

Czy jest na tym wątku ktoś kto ma teraz, po karmieniu cyc że ho ho?

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
kropko a pomyslałas by np przez iles tam ms wynajac mieszkanie mu a potem próbowac cos wziąśc
Co wziąć?

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Sorry, ale kombinujesz,myślisz, stajesz na głowie,załatwiasz kredyt, który nie wiesz czy będzie spłacany i wszytko po to żeby sie chłopa pozbyć.A on jeszcze ciebie obwinia zamiast dziękować.
Nie rozumiem
Podziwiam Cie za to całe załatwianie ale czy to jest czegoś warte?
Pozbyć się to ja mogę otwierając drzwi.

Ciekawie kombinujesz, ale ja nie robię tego, żeby się go pozbyć, tylko żeby miał (w cudzysłowie) mieszkanie i był blisko dziecka.
Jakoś nie mam ochoty, żeby mój syn odwiedzał ojca pod mostem.

Może niektórych to dziwi, dla mnie to dość oczywiste.

I on nie ma płacić kredytu - ma płacić na syna. Kredyt to ja sobie zapłacę sama, a mieszkanie będzie NA MNIE.
Nie zapłaci, dostanę przez komornika, albo z funduszu.

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
I jaki sędzia?Wyrażam swoje zdanie i wątpliwości.
Tylko kto Cię o nie prosił?

Twoje zdanie akurat w tym przypadku, tak jak w przypadku Joli nie jest zwykłym wyrażeniem, tylko oceną i krytyką. A żadna z nas dwóch Cię o to nie prosiła.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Jola00 Pokaż wiadomość
kropka chyle czola,masz kobito "glowe na karku" i "jaja". Jestem pod wrazeniem Trzymam kciukasy,zeby wszystko w koncu poszlo po Twojej mysli,bo dobra z Ciebie dziewczyna

Jak nie pójdzie po mojej myśli, jak chłop całkiem da ciała, to sprzedam lokum, w którym mieszkam, kupię mniejsze, a jemu oddam kasę. Garsonierę tę, o którą się rozchodzi wynajmę i będę miała na dziecko, nawet bez alimentów. Tutaj się dostaje 1000zł na pniu samego odstępnego.
Nic tylko kupować mieszkania i wynajmować.

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31142229]Dziwne... 23 osoby wątek oglądają a żadna nie pisze [/QUOTE]
Serial za darmo, ciekawe rzeczy się dzieją.

Kiecki fajne.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując