Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31144504]
a ja nie mam. dziś mi nawet przyjaciółka- tak samo skąpo potraktowana przez naturę w temacie biustu- powiedziała, że nam t nawet staników nie trzeba, tylko pieluchą się owinąć. 
kropka, a Ty na Wigilię sama z Daniem jedziesz? czy w trójkę? 
u nas chorobowa masakra, Maksiu wyszedl na prostą, i podreptał do p-la, ale za to Tymek cała noc- masakra. oka nie zmrużyłam na dłużej jak 15 minut jednorazowo. 
Byłam u lekarza, zapalenie oskrzeli, kurde, tak nagle go wzięło.. i mamy antybiotyk 3-dniowy sumamed. [/QUOTE]

Nie, będziemy w komplecie, z moimi rodzicami włącznie.
O raju, za zdrówko!
Cytat:
Napisane przez margo80
ps.
biustu też nie miałam nigdy, Ewa zjadła to, co było i teraz nie ma już nic. zero.
|

Czy jest na tym wątku ktoś kto ma teraz, po karmieniu cyc że ho ho? 
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------
Cytat:
Napisane przez Edzia400
kropko a pomyslałas by np przez iles tam ms wynajac mieszkanie mu a potem próbowac cos wziąśc
|
Co wziąć?
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------
Cytat:
Napisane przez Darianna25
Sorry, ale kombinujesz,myślisz, stajesz na głowie,załatwiasz kredyt, który nie wiesz czy będzie spłacany i wszytko po to żeby sie chłopa pozbyć.A on jeszcze ciebie obwinia zamiast dziękować.
Nie rozumiem 
Podziwiam Cie za to całe załatwianie ale czy to jest czegoś warte?
|
Pozbyć się to ja mogę otwierając drzwi.
Ciekawie kombinujesz, ale ja nie robię tego, żeby się go pozbyć, tylko żeby miał (w cudzysłowie) mieszkanie i był blisko dziecka.
Jakoś nie mam ochoty, żeby mój syn odwiedzał ojca pod mostem.
Może niektórych to dziwi, dla mnie to dość oczywiste.
I on nie ma płacić kredytu - ma płacić na syna. Kredyt to ja sobie zapłacę sama, a mieszkanie będzie NA MNIE.
Nie zapłaci, dostanę przez komornika, albo z funduszu.
Cytat:
Napisane przez Darianna25
I jaki sędzia?Wyrażam swoje zdanie i wątpliwości.
|
Tylko kto Cię o nie prosił?
Twoje zdanie akurat w tym przypadku, tak jak w przypadku Joli nie jest zwykłym wyrażeniem, tylko oceną i krytyką. A żadna z nas dwóch Cię o to nie prosiła.
---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Jola00
kropka chyle czola,masz kobito "glowe na karku" i "jaja". Jestem pod wrazeniem  Trzymam kciukasy,zeby wszystko w koncu poszlo po Twojej mysli,bo dobra z Ciebie dziewczyna 
|

Jak nie pójdzie po mojej myśli, jak chłop całkiem da ciała, to sprzedam lokum, w którym mieszkam, kupię mniejsze, a jemu oddam kasę. Garsonierę tę, o którą się rozchodzi wynajmę i będę miała na dziecko, nawet bez alimentów. Tutaj się dostaje 1000zł na pniu samego odstępnego.
Nic tylko kupować mieszkania i wynajmować. 
---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31142229]Dziwne... 23 osoby wątek oglądają a żadna nie pisze [/QUOTE]
Serial za darmo, ciekawe rzeczy się dzieją. 
Kiecki fajne.