2011-12-20, 09:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Napisane przez zalotnica83
Hej laski
Musso Twoja córcia chyba jeszcze nie ma za bardzo kontaktu z dziećmi i zarazkami....ale to nie znaczy że potem będzie chorować. U Ani w klasie dużo dzieci chodziło do żłobka, przedszkola i niestety nic nie"przechorowały", bo cały czas chore...a Ania rzadko choruje mimo że nie chodziła nigdzie...a tak mnie wszyscy straszyli że się "zacznie"...  Niestety Olcia nadrabia... 
|
Kaszka też nie choruje, pierwsze 3 lata była ze mną w domu i miała mało kontaktów z dziećmi, teraz chodzi do przedszkola i poza ospą jest OK 
Ale Kaszka jest oryginalna żywieniowo - lubi pietruszkę i inne zieleniny. Daję jej też tran w żelkach i to chyba dużo daje
Cytat:
Napisane przez zalotnica83
Właśnie tak sobie siedze i maluje paznokcie...9 godzina a ja już zdążyłam kupić dwa lakiery  ...ostatnio mam faze na magnetyczny i brokat. Kupiłam sobie kolorowy brokat a mam chrapke jeszcze na złoty, srebrny(drobny i gruby) no i turkusowy...u mnie w kioskach sprzedają lakiery Simple Beauty po 3-5zł...chyba codziennie jak będę Anie zaprowadzała po jednym sobie kupie na miły początek dnia 
|
Hih, ja na miły początek dnia wytargałam farbę do sufitu z piwnicy
|
|
|