Dot.: Dekupażystki się wymieniają :))
DZIĘKUJEMy,DZIĘKUJĘ!!!!!
1.Przede wszystkim Ewuni,naszej wspaniałej organizatorce
2.Moim Mikołajkom za kawał serducha w każdym prezencie
3.Za atmosfere panującą na tym wątku-uśmiałam się tu nie raz do łez ale do wzruszeń była okazja
To co? Następna? Tutaj oczywiście? Nie będziemy zakładać nowego wątka?
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------
No to słowo się rzekło.Jak zapowiadałam: Podaję reguły i ogłaszam nową
WALNIĘTĄ WYMIANKĘ Z AKCENTEM! 
1.Podstawowy punkt: Wartość materiałów nie może przekraczać 2 złote.
2.Wysyłamy tyle prezentów ile zgłosi się osób.Czyli każda do każdej.(jak się będziecie bardzo buntować to możemy ograniczyć do ...10? ale będę niepocieszona bo po tych wszystkich cudnościach com się tu naoglądała chciałabym dostać prezent od każdej z Was,bez wyjątku! )
3.Musi zawierać COŚ CZERWONEGO. (Choćby kokardka,no ale o Waszą inwencję się nie boję.)
4.Prezenta nie muszą być decou,wręcz przeciwnie! Im różniej tym ciekawiej.
5.Staramy się zmieścić do koperty.Ale rozmiaru nie określam 
6.Wysyłka od 1 do 7 lutego 2012 aby na 14 lutego wszystko spokojnie doszło.
7.Zgłoszenia do 5 stycznia do pólnocy.Będzie czas otrząsnąć się ze Świątecznego decou
Coś jeszcze? Macie jakieś sugestie? Zastanawiałam się nad kartką...ale kilkanaście kartek to mogłoby już sprawić kłopot zwłaszcza niekartkującym a ja chciałabym aby jedynym kłopotem w tej wymiancę było "jak zmieścić się w 2 zł!"
No i teraz lista chętnych już zgłoszonych ale liczę na jeszcze dużo,dużo więcej!
1.JAMBOLAJA
2.DECOMANKA
3.BIERNACKA4
4.ZIELONABUTELKA
5.TERENIA18
6.STOKROTKA(tylko jaki damy Jej limit cenowy...1 Funta?,no i czy nie wycofa się ze względu na ilość znaczków...)
7.ULA zaocznie bo już z góry zapisywała się na kolejną
8.PUPIL
9.KAJO7
10.FIGAMAGA
11.COMCIA
12.CYCOL11
13.KICIA
14.KATHINA
Kto następny?
Edytowane przez jambolaja
Czas edycji: 2012-01-02 o 11:43
|