Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zwolnienie lekarskie i wezwanie do zus
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-20, 13:26   #14
Aniap23
Zadomowienie

Dot.: zwolnienie lekarskie i wezwanie do zus

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
nikt nie powiedzial, ze ma byc niemila. poza tym widac trafilas na ludzkiego lekarza. nie kazdy ma takie szczescie, a zus ma tendencje do uzdrawiania.
Taaa, ZUS ma tendencje do wszystkiego, ale nie do tego co trzeba

Źle się może wyraziłam, nie chodziło mi że nie powinna być niemiła (chociaż akurat nie powinna ) ale o to że jak ktoś wita Cię uśmiechem (choćby lekkim) to inaczej się do takiej osoby podchodzi (a lekarz ZUS to też człowiek, przynajmniej tak mi się wydawało )

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Pierwsze wrażenie plus dokumentacja medyczna. Nie chodzi o cierpienie tylko wyobraź sobie że wchodzi do gabinetu laska w 12cm szpilach i "niby" ma bóle kręgosłupa - chyba coś nie halo,nie ? A i takie kwiatki się zdarzają. Poza tym nie napisałam że ma udawać cierpienie czy ból a ubrać się skromnie i nie malować jakoś wyzywająco, ot tyle.
No może źle Cie zrozumiałam. Pewnie że 12 cm szpilki to przegięcie, no i ten wyzywający makijaż ale zwykły codzienny makijaż przecież nie zaszkodzi. A co do uśmiechu to w czym on przeszkadza?? Nie mówię to oczywiście o głupkowatym uśmiechu czy chichotach ale takim zwykłym ludzkim uśmiechu na powitanie.
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując