2011-12-20, 13:26
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: zwolnienie lekarskie i wezwanie do zus
Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa
nikt nie powiedzial, ze ma byc niemila. poza tym widac trafilas na ludzkiego lekarza. nie kazdy ma takie szczescie, a zus ma tendencje do uzdrawiania.
|
Taaa, ZUS ma tendencje do wszystkiego, ale nie do tego co trzeba 
Źle się może wyraziłam, nie chodziło mi że nie powinna być niemiła (chociaż akurat nie powinna ) ale o to że jak ktoś wita Cię uśmiechem (choćby lekkim) to inaczej się do takiej osoby podchodzi (a lekarz ZUS to też człowiek, przynajmniej tak mi się wydawało )
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------
Cytat:
Napisane przez Dagunia
Pierwsze wrażenie plus dokumentacja medyczna. Nie chodzi o cierpienie tylko wyobraź sobie że wchodzi do gabinetu laska w 12cm szpilach i "niby" ma bóle kręgosłupa - chyba coś nie halo,nie ? A i takie kwiatki się zdarzają. Poza tym nie napisałam że ma udawać cierpienie czy ból a ubrać się skromnie i nie malować jakoś wyzywająco, ot tyle.
|
No może źle Cie zrozumiałam. Pewnie że 12 cm szpilki to przegięcie, no i ten wyzywający makijaż ale zwykły codzienny makijaż przecież nie zaszkodzi. A co do uśmiechu to w czym on przeszkadza?? Nie mówię to oczywiście o głupkowatym uśmiechu czy chichotach ale takim zwykłym ludzkim uśmiechu na powitanie.
|
|
|