Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-20, 15:48   #1773
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Kurde ale nie dobry obiad sobie zrobiłam
Ugotowałam sobie ryż i usmażyłam na teflonie kawałki piersi którą przyprawiłam Vegetą. Moja mama kupiła mi jakiś sos do spagetti więc wymieszałam go z tą piersią i z ryżem - jak posmakowałam to nie dobrze mi się zrobiło..... ten sos jest tak słodki, że aż mdli.... do tego słona pierś i na wymioty mnie zbiera..... połączenie słodkiego ze słonym jest obrzydliwe!!! Nigdy więcej!!!

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia, Eldo dziękuję kochane ba pewnie, że będzie imprezka, o ile zdam ja tak bardziej na luzie do tego podchodzę. Proste, że chciałabym zdać, ale nie wiadomo jak to będzie liczę też na to, że trafię na fajnego egzaminatora, którego trochę pobajeruję i będzie dobrze A ponoć jest tam dwóch takich Jeden to jak trafia mu się kobieta to głupieje i może ona jeździć fatalnie to on i tak puszcza a drugi jak już na miasto się wyjedzie to też ponoć już wiadomo, że się zda, bo dużo podpowiada i jeździ w takie miejsca gdzie nie ma nic trudnego no ale są też dwie babki, ponoć straszne zołzy, więc obym nie trafiła na żadną
A terminy teraz są takie odległe, ponoć teorię można zaplanować najszybciej początkiem lutego :/ ja w piątek jadę własnie planować.

No to koniecznie musisz trafić na któregoś z facetów! Trzymam kciuki za to
Faktycznie terminy odległe! Ale jak ja zdawałam prawie 6 lat temu prawko to też trzeba było czekać ok. 2 miesięcy. A ile teraz w ogóle kurs kosztuje? i ile egzamin?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora