Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sao prosi o radę dotyczącą fryzurki ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-20, 16:41   #1
Sao
Raczkowanie

Sao prosi o radę dotyczącą fryzurki ;)

Witam!

Mam 25 lat i chciałabym coś zmienić z fryzurką, ale nie jakoś drastycznie. W ciągu roku kilka zmian zaszło, co widać na zdjęciach Najstarsze zdjęcie jest z sierpnia 2005, a najnowsze z sierpnia 2006. Obecnie mam nieco dłuższe włoski.

Chciałabym wyglądać może nieco poważniej. Mam w końcu 25 lat, a ciągle mnie pytają o dowód. Dodam, że noszę okulary (na zdjęciach ich nie mam, bo powinnam nosić, ale nie mogę się przyzwyczaić, więc ciężko mnie w nich uchwycić) takie nieduże, prostokątne.

Co do typu urody, też chętnie bym się dowiedziała, jakim jestem stworem. Mam pewne podejrzenia. Makijażu prawie nie noszę, bo nie przepadam za nim. Jeżeli już się maluję to delikatnie, nie używam podkładów, co najwyżej puder.

A teraz postaram się odpowiedzieć na pytania dotyczące typu urody:
1. Jak się opalasz - szybko, ale nie drastycznie, na rękach od razu złotawy-brąz, na twarzy i dekolcie najpierw różowy

2. Kolor oczu
- oczy zielone, ni jasne, ni ciemne, ciemna obwódka, brązowe plamki. Oprawa oczu raczej ciemna.

3. Piegi - złotawe

4. Cera - cera porcelanowa, wpadająca w zieleń. Rumienię się na różowo.

5. Naturalny kolor włosów - średni odcień, kiedyś były jasne. Popielaty, ale błyska na złoto, czasami na rudo.

6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jasny, kolarowy

7. W jakich kolorach czuję się dobrze w czarnym (chociaż niekoniecznie dobrze w nim wyglądam), niebieskim, czerwonym, jasnych beżach nie lubię brązowego, źle wyglądam w zieleni (nadaje mojej cerze jeszcze bardziej trupi odcień), nie znoszę różowego.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (85,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (61,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (74,6 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (66,2 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (66,9 KB, 51 załadowań)