2006-11-20, 17:23
|
|
Rozeznanie
|
Programy interaktywne. Czy naprawde mozna sie dodzwonic i wygrac kase, czy to sciema?
Witajcie najdrozsze, najkochansze, niezastapione Wizazanki : ) !
Hmm.. O ile się nie myle, to nie było takiego wątku, tak wiec zaczynam pisać o co chodzi :P.
W telewizji jest mnostwo programow interaktywnych typu Wykrec Numer, Fabryka Gry, Seans filmowy i wiele wiele innych. Praktycznie na kazdym kanale jest kilka tego typu programow, gdzie za wyslanie sms'a czy zadzwonienie i odgadniecie jakiejs zagadki mozna wygrac kase.. a czasami duuuuuzoooooo pieniedzy... Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad tym skad te programy biora tyle pieniedzy, a przede wszystkim czy naprawde mozna wygrac, czy to tylko jedna wielka sciema i naciaganie ludzi na dzwonienie i slanie esow.. Hmmm.... ? ? ? ? ? ? ?
Ciekawe.. mimo, ze nie mam 18 lat to nie raz probowalam sie dostac na antene, oczywiscie rodzice odpowiedzieliby na zadane zagadki, aczkolwiek jak latwo sie domyslec - nie dodzwonilam sie tylko zmarnowalam pieniadze i to nie 3,69 tylko ponad 20 pln. Tak, tak.. nie musicie mi tego mowic - jestem naiwna i dalam sie naciagnac, ale ja naprawde mialam taka cicha iskierke nadzieji, ze wygram i to bylo silniejsze ode mnie....
Co wy na to? Wygralyscie cos kiedys? Hmmm : )))
|
|
|