2011-12-21, 07:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
Napisane przez kaszpirek
A przy kąpieli Bruna pyta, czy z chłopakami na piwo może iść.
Niech idzie w cholerę, przynajmniej spokojny wieczór mam i na wizażu posiedzieć mogę.
Myślałam, że się posikam patrząc, jak szybko po kąpieli sprząta. 
|

Cytat:
Napisane przez ona1981
|
Bardzo ladna.
Ja nie wiem jak wystapie na wigilie. Zachcialo nam sie remontowac przed swietami i nie wiem gdzie sa moje ubrania..
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31158953] obcięłam moje dlugie po pas włosy do ramion, zrobiłam grzywke, pofarbowałam na czerwonopodobne, ale fajnie się czuję. Tylko cholera do kosmetyczki dziś nie zdążyłam i mam krzaczaste brwi, więc Wam się dziś nie pokażę. (dziś Maksiu w przedszkolu-tak jakby wiedział, że wygladam jak yeti z tymi brwiami niewyregulowanymi - chwycił mnie za jedna brew gdy pomagałam mu buty zapiąć i pyta: "Mamo, a po co Ci te wąsy tutaj?") [/QUOTE]

moze pokaz sie z wasami ? 
Cytat:
Napisane przez kardashi
Pokażę Wam jeszcze ciasteczkowego potwora 
|
Slicznie pomaga. Jaka skupiona i duza.
Moja mi sie wydaje taka niunia caly czas..
Cytat:
Napisane przez margo80
jak Wasze dzieci reagują przy ubieraniu na dwór? w zeszłym roku Ewcia grzecznie dawała się ubrać, w tym jest sajgon, wrzask, "zespół flaka" i inne atrakcje. nie wiem, czy to jest wina poczucia ograniczenia ruchów, zbyt dużej ilości warstw na sobie, czy może kurtka za ciasna (rękawy są podwójne i ciężko wchodzą, ale reszta ok). w każdym razie zanim wyjdziemy, to jesteśmy obie zgrane, a ona jeszcze dodatkowo mokra od łez.
|

u nas szybko idzie ubieranie bo w kombinezon wkladam raz dwa i gotowe. Ale zalezy to tez od jej widzimisie.
Fajnie, ze sytuacja w domu i z mezem sie poprawia 
Dziewczyny co Wasze tesciowe dostana na prezent? (te ktore dostana oczywiscie).
Nawet moj maz nie wie co wlasnej mamie kupic...taki przypadek z niej.
|
|
|