2011-12-22, 11:08
|
|
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Cytat:
Napisane przez caskada
aha
po skladzie nie widac ze jest od zmarszczek czy napinajacy nie ma tez silnego skladu  ani jednego skladnika
uwazam ze w tym wieku (60)juz nie pomoze nic na zmarszczki w kremie ale skore trzeba nawilzyc i zmiekczyc 
no jestem w szoku ze dla 60 tak neutralny sklad podano 
bo wlasnie tak jak mowilam to producenci sobie wymyslaja co dla kogo ma byc  a okazuje sie ze ja moglabym smialo uzyc tego kremu bo jest nawilzajacy nie zapcha a mam suchara strasznego
wiec soraya sie postarala bo pamietam ze nieciekawe mieli te sklady  mialam mleczko do demkijazu ktore mni uczulilo a rzadko to sie zdarza u mnie krem tez mialam i dostalam uczulenia 
|
wiem, wiem, ze w tym wieku na zmarszczki juz nic nie pomoze i ze najwazniejsze jest nawilzanie wlasnie chodzilo mi o jakis krem bez parabenow i zbednych chemikaliow (ten kosztuje 24,99)
Tak jak Ty zdziwilam sie troche tak natrualnym skladem dla 60+, ale na plus czyli krem bedzie dobrze nawilzac, hmm moze sobie tez taki kupie teraz to w ogole mam jakas dziwnie sucha/sciagnieta skore, tak jak Czeko, i wiem ze u mnie jest to spowodowane zmiana temperatur- z cieplego pomieszczenia wychodze na zimno i na odwrot musze jakos buzke nawilzyc, mam jeszcze ten krem naprawczy z ziaji med wiec najpierw go zuzyje do konca
|
|
|