Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 11:08   #3457
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
aha
po skladzie nie widac ze jest od zmarszczek czy napinajacy nie ma tez silnego skladuani jednego skladnika
uwazam ze w tym wieku (60)juz nie pomoze nic na zmarszczki w kremie ale skore trzeba nawilzyc i zmiekczyc
no jestem w szoku ze dla 60 tak neutralny sklad podano
bo wlasnie tak jak mowilam to producenci sobie wymyslaja co dla kogo ma byca okazuje sie ze ja moglabym smialo uzyc tego kremu bo jest nawilzajacy nie zapcha a mam suchara strasznego
wiec soraya sie postarala bo pamietam ze nieciekawe mieli te sklady mialam mleczko do demkijazu ktore mni uczulilo a rzadko to sie zdarza u mnie krem tez mialam i dostalam uczulenia
wiem, wiem, ze w tym wieku na zmarszczki juz nic nie pomoze i ze najwazniejsze jest nawilzanie wlasnie chodzilo mi o jakis krem bez parabenow i zbednych chemikaliow (ten kosztuje 24,99)
Tak jak Ty zdziwilam sie troche tak natrualnym skladem dla 60+, ale na plus czyli krem bedzie dobrze nawilzac, hmm moze sobie tez taki kupie teraz to w ogole mam jakas dziwnie sucha/sciagnieta skore, tak jak Czeko, i wiem ze u mnie jest to spowodowane zmiana temperatur- z cieplego pomieszczenia wychodze na zimno i na odwrot musze jakos buzke nawilzyc, mam jeszcze ten krem naprawczy z ziaji med wiec najpierw go zuzyje do konca

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora