Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki .... część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 11:57   #1524
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki .... część IX

Cytat:
Napisane przez Chaigata Pokaż wiadomość
bo u mnie tak jest- spotykam się z rodziną, z którą spotykam się zawsze mimo świąt. Rodzice jedni, rodzice drudzy- mam do każdych ok. 30 min- 1 h.
Także nie traktuję tego jako super spotkania z rodziną, bo miewam takie nawet co 2 tygodnie. Nigdy nie było wielkich kolacji, wyjazdu nie wiadomo gdzie. Kiedyś tylko jak byłam kilkulatkiem to się jechało do babci na wieś i tam było więcej osób.

Z inną rodziną się nie widujemy, ale tak zwykle bywało, moja rodzina w ogóle jest mało towarzyska, rzekłabym wcale.
W przeciwieństwie do BS, tak że widzę tamtą drugą 10 razy częściej niż swoją.

Nie jestem wierząca, nie moja to strona, więc nie powiem nic głębsszego.
A prezenty uwielbiam, bo kocham obdarowywać moich ludzi, widzieć jak się cieszą, myśleć i starać się jednocześnie niecierpliwie czekając na ich reakcję.

No co ja na to poradzę...

W ogóle zauważyłam, że czego nie napiszę o sobie to komentuje się tutaj słowami "to przykre", "to smutne"...
Nie, nie
A wiesz moje święta wyglądają tak samo jak Twoje, też tylko rodzina najbliższa, z którą widujemy się często. Ale ja to lubię, znamy się dobrze, lubimy spędzać razem święta. Wolę to niż jakbym miała jechać do rodziny na drugi koniec polski do ludzi, których widuję raz na rok i kilka dni czekałabym na powrót do domu i źle i obco się tam czuła.

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
kac i moralniak
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując