Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 11:16   #736
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Aneszna- wszystkiego najpiękniejszego, uśmiechu na co dzień i samych słonecznych dni

Witam

dzisiaj u mnie na razi 23 zł- spożywczy, ale jak mój tata wróci z pracy to wybieram się na zakupy na święta za chlebem dzisiaj stałam 35 min

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
aneszna wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych cudownych chwil w życiu

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Ayo zalezy od człowieka u mnie tez sie znajda tacy leserzy, ze az mnie trafia czasami, bo nawet ja jako wspolpracownik mam od niektorych problem cos dostać...
Zależy też co robią bo jak masz prace na której leży odpowiedzialność jak np inwestycje, zamowienia publiczne to jak cos spieprzysz to sa za wielkie konsekwencje wiec sie przykladasz...no...odpowi edzialnosc finansowa do 12 pensji...ja bym nie chciala placic tego...nie bede pisać tutaj ile zarabiam, zeby pisać ile bym musiala zabulic, ale mnie to odpowiednio motywuje i stresuje...
a niestety nie kazdego ta odpowiedzialnosc dotyczy, bo wiekszosc stanowisk nie moze popelnić bledu przynoszacego straty w finansach publicznych wiec i po co sie starac...

co do 13. poza budzetowka to zalezy od firmy, sa firmy które to wypłacaja wiec tez nie jest tak..tylko, ze nie można firmom prywatnym narzucic tego prawem wiec wiekszosc nie ma tego.

zreszta wiadomo, ze kazdy ma swoje zdanie...ja tez nie jestem obiektywna bo pracuje w tym i wiem ile czasami mialam stresu...
sa zalety, ale wiecej wad takiej pracy...jezeli w tej kategorii to rozpatrywać.
zależy od znajomości, niektórzy pracują naprawdę a inni udają że pracują.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora