Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 12:42   #2713
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVII - Bałwanom odpadną nosy, gdy zobaczą nasze włosy

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Chyba wybiorę się do dermatologa z tą skórą, podejrzewam że to może być ŁZS Teraz jakiś gorszy okres ma, niesamowicie mnie swędzi i porobiły mi się suche plamy zaraz przy czole
Wybierz się Masz rację. Już jakiś czas skarżysz się na skalp, więc coś z tym musi być.
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Wysyłam zaproszenie

Dokładnie o tym samym mowa. Tak więc idę do dermatologa, mam nadzieję, że uda się od razu po Nowym Roku. Ale i tak martwi mnie to, że na święta nic nie zdziałam, żeby chociaż w połowie zminimalizować ten stan...
Przyjęłam

Nie martw się. Olej to. Jak się da, to przymaluj, przyszpachluj te miejsca tymczasowo
A po świętach i po nowym roku wybierz się do dermatologa. Oby przepisał dobry, pasujący dla Ciebie lek
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dużo osób z którymi stażowałam pracowało wcześniej, chyba nawet na umowę o pracę ale nie jestem w 100% pewna ale na umowę zlecenie jak najbardziej jest szansa żeby dostać się na staż
Uff... też przecież pracowałam na zlecenie. Zamierzam zanieść do UP zaświadczenie z byłej pracy o tym ile i w jakim charakterze pracowałam.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.... ja od wtorku odwiedzam dentystów........ i szybko się raczej to nie skończy

Smerfetka a Ty sama sobie szukasz miejsce na staż?
A jak się czujesz? Lepiej??

Tak, sama. Na początku stycznia zamierzam w tym celu podjąc jakieś kroki. A jak mi sie uda znaleźć miejsce, to będę czekac i dzwonić do UP, czy to już, czy już mają kasę Jak dostaną, to lecę składać

Ostatnio byłam w UP, babka bardzo miła, rzeczowa, sympatyczna. Żeby takich osób więcej pracowało w urzędach. Ładnie mi wszystko wyjaśniła, co i jak najlepiej.
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora