'drogi Mikołaju. wiem, że możesz spełniać wiele marzeń. dlatego ja proszę Cię tylko o jedno: zwróć życie mojemu Bratu. nie chcę żadnej wilii z basenem, kilku miliardów złotych, stać się kimś sławnym, zdawać na samych szóstkach, ani mieć najprzystojniejszego faceta. chcę tylko mojego Brata. dla Ciebie to nic wielkiego, a ja stałabym się najszczęśliwszą dziewczyną na świecie. zwróć mi Go, no proszę. - proszę ..
To takie głupie czuć się samotnym, choć wokół pełno ludzi.
Chciałabym, żeby on kiedyś zdał sobie sprawę, że mógł mnie nieć a nie miał. Żeby żałował, że ja wyciągałam do niego rękę, a on jej nie dostrzegł. Chciałabym, żeby on kiedyś miał świadomość tego że stracił coś bardzo cennego.
jak bardzo jesteś mi potrzebny uświadamiam sobie dopiero wtedy, kiedy Cię tracę
ponoć blondynki są puste. Ty jesteś brunetem a nie wiesz nawet tego jak Cię kocham
Mógł zrobić jeden krok by mnie mieć. Nie zrobił.
nowy rok ? każdy mówi że będzie lepszy , o wiele lepszy od minionego . a wiesz mój się nie zmieni . wszystko będzie takie samo . nadal będę miała wspaniałych przyjaciół , niezapomniane chwile i wspomnienia . może znów stracę kilku ludzi na których mi zależy , może poznam nowych też ważnych . kolejny rok w którym będę starała się spełnić wszystkie moje marzenia , mimo , iż wiem że połowa z nich jest nierealna . wiesz jest jedna najbardziej pewna rzecz która w nowym roku na pewno się nie zmieni , dalej nie będzie JEGO w moim życiu ... '