Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 14:28   #1575
margo80
Zakorzenienie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Margo nie zacytowało mi: Ewca z opaską śliczna! To taka zwykła opaska, czy taka gumka? Czemu Blanka nie chce nosic taki opasek
zwykła opaska. też za bardzo nie chce nosić, ale wtedy jakoś dała się przekonać.

miała okres, że lubiła spinki, potem był czas, że wszystko ściągała. teraz znów spinka na głowie może być, ale nie każda. kitki lubi, bo widzi, że ja też noszę związane włosy w domu.

dziękujemy za wszystkie komplementy.

mam dziś jakiś pechowy dzień - zbiłam miseczkę z 1/3 obiadku Ewci, cała kuchnia do sprzatania. przelew za oc dziwnym trafem nie dotarł do Axa. właśnie facet próbuje ustalić gdzie są te pieniądze. kurierzy z paczkami nie przyjechali, mogę nie mieć przez to prezentu dla małża i znów dam ciała, że nie myślę o nim.

a co do Ewci i śniegu - RYK. najpierw taki niby smiech, ale taki nerwowy, kilka kroczków i ryk, że na ręce. mówię, że śnieg jest fajny, ona powtarza "sień - fan", ja: "tak, fajny śnieg", a ona "NIE"! w domu też cały czas to powtarzała.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując