Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 16:15   #4180
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja mam wisielczy humor, poranna klotnia z tz ,mega klotnia;/

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Z rzeczy które ostatnio go zszokowały to .... "siusiak"
W mieszkaniu które teraz wynajmujemy WRESZCIE mamy wannę. Woda droga, więc postanowiłam się razem z Miśkiem wykąpać. ... No i co? Najpierw szok. Weszliśmy do wanny, a on oczy jak pięć złotych i oczu z mojej <ekhem> nie spuszcza.... . Pytam się go:
-Misio co się stało? .... Michaś? Halo? Co jest?
- <podkuwka> <ryk na cały głos>
- HEJ! Michałek! CO SIĘ STAŁO?!??!!
- SIUSIAK!!! .... NIE MA!!!!!!!!!

no ale dziś rano podpuściłam go i poszedł oglądać jak się tatuś kąpie i z bananem na buzi oznajmił "Siusiak! WIDAĆ! "
spostrzegawczy chłopiec.

[QUOTE=Izumi;31181190]
A co do TŻ, nie wiem co zrobił że się pokłuciliście, ale kij mu w oko! Jesteś SUPER BABKĄ, która urodziła mu 2 dzieci! Którymi się zajmujesz! Masz prawo być zmęczona, zwłaszcza po tym co czytam. Więc masz prawo mieć humory i się złościć. A on? ON NIE MA PRAWA DO NICZEGO! MA SIEDZIEĆ CICHO i ALBO BYĆ TWOIM WSPARCIEM I CI WE WSZYSTKIM POMAGAĆ, albo udawać, że nie ma swojego zdania i BYĆ TWOIM WSPARCIEM I CI POMAGAĆ! A jak nie to... to .... <podwija rękawy> NO!

Darusia zgadzam się w 100% z tym co Izumi napisala

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Przejrzałam tylko ostatnią stronę i od razu przepraszam za burzenie radości na wątku - mamy Olcię w szpitalu - najpierw biegunka (jakiś tydzień temu) a wczoraj wieczorem jak zaczęła rzygać, to leciały obiadki z paru dni - biedna już nie miała czym haftować, wodę, chrupki kukurydziane - wszystko wylatywało od razu.
W perspektywie mamy święta w szpitalu - hujnia z grzybnią normalnie
Właśnie jadę wymienić męża. Dupa dupa dupa
Czyli to jakiś rota? Mam nadzieję że szybko przejdzie. My siedzieliśmy w szpitalu 8 dni. Ale dzieci w większości wychodziły już po 2-3 dniach najwyżej. Więc trzymam kciuki aby szybko przeszło

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora