Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 16:00   #4830
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
dziewczyny co ja dziś przeżyłam to szok, obudziłam sie o 8 i nie mogłam zasnąć wiec postanowiłam ze się ubiorę ii przejde do sklepu po bułeczki no a że jeszcze dziś śnieg się urzymał to szłam powolutku uszłam kawałek i nagle jak sie poślizgnełam poleciałam na kolana zdążyłam rękoma sie podeprzeć by na brzusio nie upaść ale się podniosłam to serducho mi waliło jak oszalałe tylko czekałam na moment jak mi odejdą wody, podniosłam sie otrzepałam i poszłam dalej powolutku ale kolano jedno sobie ostro strzaskałam boli jak cholera i jest spuchnięte bo trafiłam nim idealnie w krawężnik no i dzień już zrąbany bo cała obolała chodzić nei mogę ale na porawę humorku tż podrzucił mnie do fryzjerki farbnełam sobie bo już mi kolor taki wyblakły sie zrobił troszkę je pocieniowałam i jest git niebawem biorę sie za pazurki bo mi szwagierka sprzęt pożyczyła to sobie lajsne paznokietki jakieś na święta bo moje to juz takie poniszczone obgryzione ztych nerwów kiedy się maluszek zdecyduje wyjść że jeszce troche i będe obgryzać chyba te u nóg chociaż to by był wyczyn niesamowity jak bym sięgła hahahahahahaaaa
ojeju Monia dobrze, że nic więcej się nie stało - zajrzyj ty lepiej do lekarza czy szpitala, co

ja też umówiłam sie do fryzjerki - na 28.12

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
i śpiworek w komplecie był dokupiliśmy tylko folie przeciwdeszczową do gondoli i spacerówki i myślę czy trzeba parasolkę(okaże się jak zaczniemy użytować
ja wzięłam parasolkę, zawsze się przyda na wiosnę jak będzie wreszcie słonko czy latem do spacerówki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora