Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 21:04   #4192
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
No ja właśnie też niestety tak mam że mordę wydrę bez powodu zwalam na hormony

Yoonka to jak wobec tego przekonać dziecko do czegoś czego nie ma zamiary robić jak nie szantażem albo straszeniem ,dodam że wszystkie możliwości nawoływania,proszenia, tłumaczenia itp. wyczerpane.
Myślę że taki straszeni jak u Darusi panem czy u mnie kurierem raczej nie jest szkodliwe przecież one nie boją się panicznie a wręcz czekają na stracha mój też idzie do drzwi po kuriera
JA SIĘ nie raz wkurzam jak mną w pracy dzieciaki straszą . Typu dziecko rozrabia i gania po sklepie , a mama do niego że zaraz Cię pani zabierze jak będziesz rozrabiać . to zawsze mówię że sobie nie zyczę żeby mną dzieci straszono kiedyś była u nas babka i dziecko nie chciało wyjść . to mama z młodszym poszła za drzwi bo myślała że straszak poleci . ja do dzieciaka to co teraz ze mną zostaniesz a mama idzie do domu . a dziecko że jak najbardziej , wlazło za ladę mnie za ręke i mamie pa pa