Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 23:36   #1812
paula600324
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
No miałam właśnie pisać, że antykoncepja to grzech i zabawa prysznicem też a ksiądz jak parafianki puka to już ok
Mnie wkurza, że wypowiadają się na tematy co ich nie powinny dotyczyć.. Sami dzieci mają a, że ktoś nie może mieć dzieci to wola boska I nie wolno nic w tym mieszać i pomagać natrze
Bo In vitro też samo zło... Jak mnie denerwuje, jak słyszę, że ksiądz czyta w ogłoszeniach, że zbiera podpisy przeciw In vitro Chciałabym zobaczyć kto to podpisuje

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Oszsz, ale Ty się poświęcasz na te święta
Aż się sama sobie dziwię Zwykle taka "aktywna" nie byłam. Narobiłam się teraz Ale dosyć nasłuchałam się w tym roku, że nic nie robię. W wakacje pracowałam prawie całe dnie, to było źle, bo nic w domu nie robiłam, teraz prace pisałam to też była gadka, że nic nie robię tylko siedzę i niby piszę Teraz zrobiłam co trzeba, w styczniu będę się uczyć do egzaminu dyplomowego, więc dalej nie będę nic robić.

A wg domowników nic nie robienie to, że siedzę w pokoju większość dnia i nie widzą latania z miotłą, mopem, odkurzaczem itp Siedzenie przy kompie to już nic nie robienie Najlepiej chyba, żeby cały czas z jakąś ścierą latała
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując