2011-12-22, 23:36
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Napisane przez musso4
No miałam właśnie pisać, że antykoncepja to grzech i zabawa prysznicem też  a ksiądz jak parafianki puka to już ok 
|
Mnie wkurza, że wypowiadają się na tematy co ich nie powinny dotyczyć.. Sami dzieci mają a, że ktoś nie może mieć dzieci to wola boska I nie wolno nic w tym mieszać i pomagać natrze
Bo In vitro też samo zło... Jak mnie denerwuje, jak słyszę, że ksiądz czyta w ogłoszeniach, że zbiera podpisy przeciw In vitro Chciałabym zobaczyć kto to podpisuje
Cytat:
Napisane przez sheryl

Oszsz, ale Ty się poświęcasz na te święta 
|
Aż się sama sobie dziwię Zwykle taka "aktywna" nie byłam. Narobiłam się teraz Ale dosyć nasłuchałam się w tym roku, że nic nie robię. W wakacje pracowałam prawie całe dnie, to było źle, bo nic w domu nie robiłam, teraz prace pisałam to też była gadka, że nic nie robię tylko siedzę i niby piszę Teraz zrobiłam co trzeba, w styczniu będę się uczyć do egzaminu dyplomowego, więc dalej nie będę nic robić.
A wg domowników nic nie robienie to, że siedzę w pokoju większość dnia i nie widzą latania z miotłą, mopem, odkurzaczem itp Siedzenie przy kompie to już nic nie robienie Najlepiej chyba, żeby cały czas z jakąś ścierą latała
|
|
|