Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oryginał czy podróbka? Część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 22:43   #108
zania
Matka buldoga

Dot.: Oryginał czy podróbka? Część III

Cytat:
Napisane przez ewmap Pokaż wiadomość
faktycznie, źle napisałam - mój błąd bo zczytywałam z naklejki - i nie dowidzę ,takie to małe

na pudełku jest tak :
Calvin Klein Cosmetics
Coty Prestige (City to literówka się wdarła, albo moja ślepota)
Paris, Coty Prestige LLC, Dist
New York, NY 10016 REF 1023040

to samo chyba na nalepce( mniej więcej, ale część napisu jest jakby na środku tam gdzie łączenie i nie widzę )

wrzucam foty , lepszych nie dam rady zrobić teraz
Moim zdaniem podrobka. Oryginalna Euphoria nie ma laczenia na spodzie, to jest jednolita srebrna masa. Plus kolor. Masz zbyt rozowy.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez beyza Pokaż wiadomość
Aż z ciekawości poleciałam zobaczyć moją flaszkę. Jedna litera, cztery cyfry, prosta rurka, złoty psikacz, a dookoła psikacza też mikroskopijne cyferki, co mnie absolutnie zabiło, bo myślałam, że tylko Dior się w to bawi. I wcześniej, a flachę mam 4 lata, nigdy tego nie widziałam
Tos mnie uswiadomila
Dojrzalam je golym okiem, ale myslalam ze oslepne tak sie wpatrujac. Mam 2 i 3 na stesterze 100ml, a na 30tce tylko 5. Moj focus w oku sie wyczerpal, nic wiecej nie moglam dostrzec

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
a czy ktoś oprócz mnie ma kod w CN składający się z 1 litery i 5 cyfr?
Moze masz tak swiezutkie, ze braklo im numerkow jak w tablicach rejestracyjnych i dolozyli jeszcze jedna
No, ale chyba nie masz podstaw aby sadzic iz cos jest nie tak jesli nie masz to ja bym sie nie przejmowala. A o kodach tak napisalam, bo mam w domu 2 flaszki i tylko porownalam