Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-23, 01:06   #369
Candy_lips
Zakorzenienie

Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się. Gdyby tak było to mężczyznom było by obojętne z kim ten seks uprawiają. A znam co najmniej kilku takich, którym nie jest wszystko jedno z kim, ba - jak mieli by to robić z byle kim, to nie robią wcale. Czyli jakieś dodatkowe czynniki występują.

Btw nigdy nie rozumiałam tej ideologii na temat kobiet. Ja żeby się zaspokoić seksualnie też nie potrzebuję żadnych dodatków, ba mogę zrobić to i sama, i zapewniam, że nie ma w tym poczucia bliskości i czułości (chociaż kocham siebie jak mało kogo ).

Moim zdaniem to pomieszanie pojęć.
Potrzeby czułości i bliskości mogą ale nie muszą iść w parze z rozładowaniem seksualnym.
Ale Selekcjonerka napisała "przeciętna kobieta", a więc wiadomo, że nie każda. Tu chodzi o jakieś statystyki, ale wiadomo, że statystyki statystykami, a życie życiem i róznie to bywa.
Ja na pewno należę do tych kobiet, które nie potrafiłyby pójść do łóżka, z kimś kogo nie kochają, dlatego sama na swojej skórze nie wiem czym jest seks bez uczucia, dla mnie on nie istnieje. Jednak jest oczywiście wiele kobiet, które seksu z uczuciami nie łączą i zadowololiłby je bez problemu seks bez uczuć.
Tak samo nie każdy facet mógłby uprawiać seks z byle kim.
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując