Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki do prostowania włosów-zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-01-07, 15:07   #2
Marynia19
Raczkowanie

Re: Kosmetyki do prostowania włosów

Hej, ja probowalam 2 z tych kosmetykow firmy GOLDWELL i WELLA. Powiem tylko ze i po tym i po tym musisz zastosować prostownice bo inaczej nic z tego nie bedzie.Ale czasami stosowalam tylko produkt GOLDWELL i suszylam wlosy i mozna bylo zauwazyc roznice (choc niewielka) ze wlosy sa prosciejsze niz normalnie. Z tych 2 produktow wybralabym GOLDWELLa, gdyz jest duzo bardziej wydajniejszy i latwiej sie rozprowadza.Wlosy ladnie pachna! Ale jezeli marzysz o prostych wlosach to musisz uzywac prostownicy, bo te produkty tylko ochraniaja wlosy i moze troche ulatwiaja prostowanie. Niestety wlosy i tak sie niszcza jesli czesto uzywasz prostownicy. (wiem z doswiadczenia) Dlatego ja teraz szukam produktow ktore trwale albo choc na troche dluzszy okres moga wyprostowac wlosy. Niestety trudno takie preparaty dostac.Czesto sa tylko dostepne dla salonow i nie mozna ich kupic i wykonac zabiegu w domu. A u fryzjera to kosztuje... i to sporo!! POZDRAWIAM
Marynia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując