2011-12-27, 09:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Cytat:
Napisane przez ona1981
Farminka może zainwestuj w hulajnogę dla malej, będzie miala na wiosnę. Ja polecam mini micro, jest od drugiego roku. Kiedyś ann Lee pokazała i kupiłam dla starszego. Nie żałuję bo robi furrorę, dzieciaki na placu zabaw zostawiają mu zabierają. Jest lekka, zgrabna, mała. szymon też się bardzo niż interesuje, nie potrafi jeszcze jezdzić, ale prowadza ją po całym mieszkaniu. Tylko dość droga, byś musiała trochę dołozyć kasy. Albo rowerek biegowy  Z ciuchami nie bardzo pomogę bo chłopców mam. Może jakiś fajny plaszczyk na wiosnę? Tu masz dwulatka na tej hulajnodze:
http://www.youtube.com/watch?v=9CIp7WEt5AU
|
Super. A do ilu ona jest kilogramów, bo mi by się taka przydała zwłaszcza jak muszę lecieć na pociąg. 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31221178]Ja we wtorek, do ciuchlandu. Niestety u nas już nowe mają takie ceny, że szok. A teraz jeszcze ogrodniczki kupiłam - ja się takimi muszę ratować, bo Agatce wszystkie gacie z tyłka lecą.
http://allegro.pl/mothecare-swietna-...007737451.html[/QUOTE]
Śliczne. Mojemu w ciuchach też ostatnio ogrodniczki nabyłam bo nawet gazie na gumkę ma za duże. Wlazłam a tam przecena 50%. Dałam za nie 9 zeta. 
Cytat:
Napisane przez ałła
Pociesze Cie... wzrost VAT na 23 % bedzie dotyczyl ubran do rozmiaru 86 włącznie, bynajmniej tak gdzies kiedys czytalam 
|
Jeżeli tak jest to dobrze. Do tego rozmiaru mam ubrania jeszcze co dostałam. Czeka mnie kupowanie większych. 
Cytat:
Napisane przez ona1981
Jedna fota z ubierania choinki  Chłopaki pomagali jak mogli, tylko troszkę poprawiać musiałam bo po trzy babki na jednej gałązce, albo powieszone na skraju 
|
Cudo. Pełny profesjonalizm. Jak zawsze miło popatrzeć. 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31214972]U nas hitem mały majsterkowicz (wiedziałam ) i szlafrok od teściowej Kazała się od razu młoda ubrać rano i tak paraduje i co chwilę pokazuje co ma. Kobieta Garnki też super, robiłam teraz fotki jak gotuje, lalę posadziła przy stole, karmiła, sama próbowała z garnków, no szał. A jakościowo są super, fajnie, że nawet tanią zabawkę można dobrą znaleźć [/QUOTE]
Śliczne zdjęcie. A garnki wyglądają rzeczywiście fajnie i solidnie. 
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31236822]Albo taka pierdoła - pytam, czy idzie do pracy dzisiaj. Tak, idzie. Ale już nie dodał, że na 12:30 - i tego też nie rozumiem, tajemnica jakaś czy co? Faceci naprawdę są zdrowo stuknięci, uczciwie rzecz biorąc - nie znam na dzień dzisiejszy ani jednego normalnego małżeństwa [/QUOTE]
A moje 
No nic pojechaliśmy na święta do teściów i skończyło się to chorobą. Za godzinę idę z małym do lekarki, żeby mi go obejrzała. A mieliśmy dziś jechać do Gliwic na urodzinki Benia. Może szybko mu to minie.
Jak tak piszecie o tych podwyżkach cen to też się chyba wieczorami będę na zakupy wypuszczała. Zastanowię co mi jeszcze trzeba i może coś fajnego znajdę.
|
|
|