Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - potrzebuje was... :*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-27, 18:35   #1
joannap00
Przyczajenie

Unhappy

potrzebuje was... :*

Ech, nie wiem czy któraś miała już taki problem ponieważ jestem nowa. ale mam nadzieję że mi pomożecie, i otrzymam od was ciepłe słowo

Więc zacznę od początku. Ja i mój TŻ znamy się blisko trzy lata a w październiku stukęła nam druga rocznica związku. Mam 19 lat on 23 i układa nam się naprawdę dobrze mimo tego że rzadko się widujemy, ponieważ ja mam szkołe a on cieżką fzyczną prace.

Jego rodzice są wspaniali, tato od razu zaczął mówić na mnie synowa i nigdy nie czułam się przy nich obca. Już po pierwszym spotkaniu, byłam bardzoo szczęsliwa że ich poznałam i że są tak wspaniałymi ludźmi

M. ma również brata który się ożenił i ma dwójkę wpsanialych dzieci. Oni też trakują mnie jak członka ich rodziny co jest dla mniebardzo miłe

Tż ma też siostę... która ewidentnie mnie nie lubi. nie wiem czemu. pytałam ją stwierdziła że wszytsko jest ok. Tylko że ja wiem że to jest nie szczere, mam wrażenie że jest zazdrosna o to że spotykam się z M. czuję się dziwnie w jej towarzystwie. Romawiałam o tym z moim wybrankiem ale on nie widzi w tym, nic złego zwala winęna wiek ( 16 lat) ale no przecież nie można nie nawidzić człowieka za nic. jak patrzy na mnie to tak jakby chciała mnie zjeść. Ostatnio będąc u nich po prostu zlewała jak coś do niej mówiłam.... jak mogę się z nią porozumieć. Bo wiem że Tż-owi też jest przykro z tego powodu. a ja nie wiem jak zabrać się za budowanie z nią relacji...

może to ze mną jest coś nie tak ??:mu r:

Nie życzę nikomu takiej sytuacji, ale może któraś z Was zetknęła się z tak "fantastyczną" szwagierką jak ja??
joannap00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując