Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ile dzisiaj zjadłam ? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-22, 12:47   #2186
Martenkaaa
Rozeznanie

Dot.: Ile dzisiaj zjadłam ? :)

Cytat:
Napisane przez Agshley Pokaż wiadomość
Hej! ja jestem dzisiaj o jednym lisciu sałaty i sie trzymam dobrze. Przez ostatne 2 tyg. schudłam niecałe 2kg, poniewaz piję dużo coli light bez cukru, oczywiście niedługo zjem obiad, który bedzie sie składał z nasaczonego woreczka od herbaty, zapełni on w całości żołądek i zmniejszy sytość! na kolacje zjem jedną łyżkę jogurta naturalnego i popije dużą ilością wody! Deser bedzie się składał z jednej pestki dyni! Jutro przeżucę się na kiełki i rzeżuchę, ale także w małych ilościach, bo może mi to zaszkodzić!

Ło matko czy Ty dziewczyno myslisz logicznie...Nie wyobrazam sobie jak mozna sie w ogóle tak odzywiac chyba ,ze piszesz o jakiejs jednodniowej glodowce ,bo inaczej nazwac tego nie mozna
Mysle ,ze jezeli cos Ci bedziemy probowaly doradzic Ty i tak zrobisz swoje...Ja mowie swiadomie-taki jadlospis doprowadzi Twoj organizm do ruiny...

Wiesz Prosiaczku czasem nawet przyjaźń znika jak miodek Kubusia...

Dzięki bezgranicznej mocy mojej podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych

Wytrwać w dążeniu do celu
Martenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora