Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-28, 15:25   #4024
asiabb1983
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Bry

Ja dzisiaj tylko podczytuje... katar męczy mnie strasznie i nawet mi sie nie chce głowić nad odpisywaniem. Także wybaczcie
rozumiem tez tak nieraz mam
zdrówka kochana
Cytat:
Napisane przez _eNchaNted_ Pokaż wiadomość
będziesz niepocieszona, czyli też wolisz jaśniutki?
najładniej to Ci chyba ta c12 wychodziła może spróbuj jeszcze w jasnych odcieniach czegoś poszukać, czegoś z popielem/fioletem, żeby Ci rudo/żółto nie wychodziło może jakaś profesjonalna??
a przypomnij mi Asiu, jakim alfaparfem robiłaś i co było nie tak?

no właśnie po C12 kolorek mi najbardziej odpowiadał mimo że bardzo się ocieplał pod koniec ,ale miałam bardzo przesuszone włoski po niej
wellaton mi w sumie odpowiadał i był delikatny dla włosków ,ale od czasu jak zmieniłam farbke po C12 wychodził mi taki szeroki(ok 5cm) zzółknięty odrost po tygodniu od farbowania i to mnie wnerwiało
alfaparf 11.10 wyszedł u mnie ciut za ciepło i zbyt szybko zrudziało

wiecie to też chodzi o to ,że usłyszałam parę przykrych komentarzy i epitetów od bliskiej mi osoby (nie Tż) które tak mnie przytłoczyły i zdołowały ,że posunęłam się do przyciemnienia i niby było ok z początku ,a teraz coraz częściej oglądam zdjęcia w jaśniutkich włoskach i zaczynam żałować że przyciemniłam ,ale wy(większość) też w sumie twierdziłyście ,że w ciemniejszych lepiej oprócz snow i Bunny i teraz nie wiem już totalnie jak lepiej najgorsze że raz myslę -ciemne lepsze a na drugi dzień, że w jasnych jednak lepiej się czułam i nic już nie wiem chyba jakaś deprecha mnie łapie niepotrafię się zdecydować

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora