2005-01-24, 07:55
|
|
Zakorzenienie
|
Re: KOSMETYKI DO FALUJĄCYCH, PODATNYCH NA UKŁADANIE WŁOSÓW :D
Co prawda moje włosy są jednak bardziej kręcone niż falowane, ale też sprężynek nie mam (a szkoda). Może na początek spróbuj zielonego mleczka Sunsilk zapobiegającego puszeniu się włosów http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3732 Ja na początku nie byłam z niego zadowolona, ale jak już wyważyłam właściwe proporcje dla moich włosów, to było ok. Poza tym polecam odżywki w sprayu Gliss Kur'a (miałam pomarańczową, mam różową) i wszystko, co jest lekkie i nawilża włosy. Możesz też spróbować pianki Schwarzkopfa z serii Taft Silk-flex - ja mam do włosów zniszczonych i muszę powiedzieć, że jest delikatna. Nie obciąża, nie skleja, a lekko utrwala. Nie znam niestety Twoich włosów na tyle, by Ci doradzić, co będzie najlepsze - sama musisz określić, jaki typ kosmetyków najlepiej na nie działa. Poza tym, jeśli włosy są suche to gorzej się układają, mniej się kręcą, zatem wtedy szampon i odżywka do włosów suchych obowiązkowo.
Mam nadzieję, że coś Ci pomogłam Ale z zakupem radzę jeszcze poczekać, bo może ktoś doradzi coś lepszego
Pozdrawiam
|
|
|