Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jasny podkład - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-31, 17:51   #4827
enn_
Zakorzenienie

Dot.: Jasny podkład - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez quench Pokaż wiadomość
Dzięki Może uda mi się tam pojechać w poniedziałek po pracy albo przed pracą
Z kryjących pudrów jestem noga, bo używam tylko transparentnych (w sumie fiksujących) oraz meteorytów. Jedynym pudrem kryjącym jaki mam to All in One Face Base The Body Shop klik . To całkiem jasny żółtek, ale nie wiem, czy dla bardzo, bardzo jasnej skóry nie będzie za ciemny. Jesli chcesz jutro wrzucę swatche
Jeśli możesz to byłoby super.

A tak w ogóle to pan w Douglasie na moje pytanie o najjaśniejszy odcień podkładów BB powiedział, że 00 to dla albinosów już w sumie i takim tonem trochę jakby mówił "nie dla pani".
Swoją drogą, wysmarowałam nimi rękę i wszystkie sprawiły wrażenie prawie nie kryjących i niezbyt jasnych (w tym świetle sporo ciemniejszych od Armaniego).
Mam jakąś papkę w głowie.

I w ogóle zastanawiałam się ostatnio jak jasną mam cerę, bo nigdy nie wydawało mi się, że aż tak jasną, a ostatnio ciągle wszystko za ciemne lub na granicy. I tak myślę czy nie wybrzydzam i nie wymyślam trochę. Ale naprawdę jestem wyczulona, nie znoszę jak się cokolwiek odcina, Photoready Ivory nawet jasnością pasuje, ale już kolor mnie drażni, jest ciut za różowy.