Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 13:49   #1576
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Tylko czekać, aż się rozchorujesz! Mówię jak stara ciotka
Ładnie mi życzysz Już dzisiaj rano zdychałam, ale potem mi przeszło. Usta mam strasznie suche
Cytat:
Tż zawsze mówi zaDręczyny i mi też się tak jakoś przyjęło Laura, ciesz się, że nie wiesz kiedy... Chociaż jesteś już pewna, że w tym roku obstawiam, że po maturze
Mam nadzieję, że poczeka aż dostanę się do Katowic, żeby potem nie było
Cytat:
Ja już oficjalnie zostałam wnuczką u jednych i u drugich dziadków Tż strach pomyśleć, co by było, gdyby Nam coś jednak nie wyszło, w końcu mieszkamy 3 km od siebie, jedna wieś
U TŻ dziadkowie są cholernie konserwatywni i nie do życia. Sama rodzina ma z Nimi problemy, więc starają się mnie od nich odseparować. Co prawda poznałam ich, ale na tym się skończyło. Wczoraj też spałam u Nich w domu i wolę nie wiedzieć jak w duchu klnęli po mnie i po TŻ
Drugiej babci jeszcze nie poznałam, bo wiadomo - mieliśmy dla siebie dwa dni w miesiącu to nie jeździliśmy po rodzince. Teraz wszystko się zmienia

TŻ dostał dzisiaj PESEL, za miesiąc odbierze dowód, bo Warszawa potwierdziła, że należy mu się polskie obywatelstwo

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując