Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-11-23, 21:44   #1410
wskazówka
Zakorzenienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

ze swej strony mogę "polecić" zespół Elezis. Jest on z mojej okolicy. Grają na dyskotekach (kiedyś mieli swoją własną, nie wiem jak teraz). Grają nawet fajnie, można z nimi pogadać na temat repertuaru, chociaż to różnie bywa. Nie mają dziewczyny w składzie, więc nie wszystko zaśpiewają. Chłopak ma naprawdę fajny głos, ale czasami fałszuje Np. w ang. piosenkach. Fajnie śpiewa piosenkę (nie wiem jaki ma tytuł ani jak to się piszę więc tak napiszę jak się wymawia hihi ) ...noma noma jej, noma noma jej itp. coś tam dragostin dej Ogólnie ładnie grają, byli u nas na studniówce, ale poloneza no nam tak udziwnili (muzykę) że nie wiadomo co to wyszło. Raczej grają taką muzykę do potańczenia, raczej nie różnorodną żadnych metali, rapu, hip hopu itp. link do nich http://elezis.pl/ Aha chyba zapłaciliśmy za nich coś ok. 2000zł za dwa dni. A i byłam jeszcze na weselach gdzie oni grali i się wybawiłam
Zresztą na stronie mają mp3 więc można posłuchać

O nawet widzę że mają klipy ze studniówki z naszej szkoły. w zakładce video, można poodlądać. Nie mój rocznik ale moja była szkoła Pzreważnie oni tu grają.

Edytowane przez wskazówka
Czas edycji: 2006-11-23 o 21:54 Powód: dopisek
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora