Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 14:26   #132
takaja13
Zakorzenienie

Dot.: PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
No to pięknie, dlatego pewnie leczenie nie przynosi skutku. W takim razie zdrówka życzę.

Witaj Inna_UK
Wlasnie dlatego rozmyslamy nad zmiana domku na flat bo te domki chyba wszystkie takie zagrzybiale choc we flacie przeraza mnie brak ogrodka zwlaszcza dla Dorinka bo On kocha biegac calymi dniami po podworku a we flacie mu tego zabraknie a wiadomo,ze jak sprzatam czy gotuje to maly moze latac ile chce bo mam go na oku....ciezka decyzja.

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Witaj Kicia kochanagdzieś Ty sie podziewała?
Takaja to Was załatwiło to mieszkanie. Jak można takie coś wynajmować komuś,jeszcze z dziećmi. My wynajmujemy w bloku to tutaj nie ma takiego czegoś. A co u innych? Pepus jak tam u Ciebie? Agnieszka,AgaMili,Dzidzia ,Bajka gdzie Wy? Zeberko a u Ciebie jak?
No wlasnie Anus sama nie mam pojecia jak mozna taka stara landare zagrzybiala wynajmowac i to jeszcze za pieniadze,ja na wlasna odpowiedzialnosc za darmo chyba nikomu bym nie dala ze wzgledow zdrowotnych oczywiscie.

A ja tam Gracjanek rozrabia zboj ??

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując