Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2011 :)
Wątek: Żony 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 14:39   #1121
smerfunia25
Raczkowanie

Dot.: Żony 2011 :)

lipus89 szczerze gratuluje!
gratulacje również dla wszystkich przyszłych mam my narazie poczekamy, przez jakiś czas się staraliśmy ale nic z tego nie wychodziło, a teraz stwierdziliśmy, że chyba nie jesteśmy jeszcze gotowi. Spróbujemy za 2-3 lata tak, żeby przed 30-stką sie wyrobić chyba, że będzie niespodzianka

My sylwestra zaplanowaliśmy kilka godzin przed wyjściem, poszliśmy poprostu do clubu na imprezke taki spontan ale było naprawde super, bez zobowiązań, itd. Największy problem to oczywiście było: w co się ubrać?? ale i z tym się szybko uporałam, kiecka i szpilki zawsze dobrze wyglądają

Skoro piszecie o prezentach świątecznych to i ja się pochwalę troszke, bo w tym roku naprawde mam czym Mój mąż podarował mi mój wymarzony aparat Zawsze marzyłam,żeby mieć profesjonalny aparat, ale też zawsze było mi szkoda pieniążków i odkładałam ten zakup na kiedyś tam... Prezent bardzo mnie zaskoczył! i ogromnie ucieszył! a co ja podarowałam mojemu mężowi??? hmm KAPCIE! wiem wiem kiepski prezent, ale niedawno zmieniliśmy auto i uznałam, że On ma już prezent Niestety my nie dostaliśmy prezentów od rodziców czy dziadków, bo mieszkamy w Anglii i tutaj spedzalismy święta. Z dala od naszych bliskich. Troszkę Wam zazdroszczę rodzinnych świąt... Oj ale się rozpisałam

Dziewczyny szybkiego powrotu do zdrowia
smerfunia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując