2012-01-02, 14:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: JUŻ PO ;) - Zaręczyny w Egipcie
Cytat:
Napisane przez dawid_88
Wczoraj ustaliliśmy datę ślubu - 26 lipca 2014 r (gdyż w 2013 brak już wolnych terminów na naszą wymarzoną salę). Mimo, że to prawie 2,5 roku czasu do wesela jestem mega szczęśliwy, więc warto będzie poczekać...  Na moim profilu jest kilka fotek zaręczynowych także można oblukać
|
Czekałam cały miesiąc na tę relację, aż przy okazji doczekałam się swoich zaręczyn właściwie 3 dni przed Waszymi
Cytat:
Napisane przez dawid_88
dzięki  ale czy to nie za długi czas? Bo wszyscy w domu jęczą "że co? ponad 2,5 roku?". My natomiast uparliśmy się na salę bo jest piękna, a nie chcemy też wesela robić na szybko tylko zarobić na nie, mieć fajne atrakcje itp. Niestety niektórzy tego nie rozumieją ;/
|
My też musimy czekać 2 i pół roku, też ze względów finansowych, chociaż bardziej z tego powodu, że w 2013 roku żeni się mój brat i to w czerwcu, a my też wymarzyliśmy sobie czerwiec albo maj, więc wolimy poczekać (albo raczej musimy). I też wydaje mi się to strasznie długo, ale zobaczymy, pewnie zleci Szybcy jesteście, my jeszcze zastanawiamy się, w jakim lokalu będziemy mieć wesele
U nas na początku też nie rozumieli (głównie babcie), ale teraz już ucichło a tak będzie czas na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik. Chyba, że wygramy w totka i zrobimy wymarzone wesele już w tym roku
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Tak Cię czytam i aż mi się wierzyć nie chce, że to facet pisze 
|
Mi też
|
|
|