Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jasny podkład - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 14:42   #4857
Chaigata
Zakorzenienie

Dot.: Jasny podkład - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Aveqiu Pokaż wiadomość
Chaigata, w Nyx podobnej jasności, acz bardziej żółte...nie, chyba raczej nie. Nie miałam osobiście kontaktu z innymi odcieniami, ale przekopałam internet w poszukiwaniu najróżniejszych zdjęć porównawczych.
Ivory jest już wyraźnie ciemniejszy (acz z tego, co widziałam, bardziej żółty właśnie), a wersja HD to już w ogóle ciemnidła, imo.

Ja mam chyba odrobinę łatwiej, bo na mnie dobrze wyglądają chłodne, delikatnie różowe, ewentualnie bardziej neutralne odcienie.

Btw, kupiłam ostatnio coś takiego -> http://www.coastalscents.com/makeup/...f-cc-006.html/ i jak na razie, wypróbowuję to na próbkach podkładu z CS, działa fajnie, o niebo lepiej niż biała baza korekcyjna Inglota. Faktycznie rozjaśnia, jest kremowy. Rozjaśnia tak do 2 tonów, oczywiście w zależności ile tego wymieszamy z kroplą podkładu. Zobaczymy, jak będzie współgrać z innymi podkładami.
oo fajny pomysł, dziękuję
ja też dobrze wyglądam w lekko różowym- np. misha pc 13, Givenchy PR Perfect Sand stary, ale odcina mi się od szyi. Twarz jest ok, ale szyja nadal żółta i o ile nie nosze golfu/szalika to jest średnio.