Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXL-ki chudną do M-ki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 15:50   #4343
LadyTo0fat
Rozeznanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

U mnie dzisiaj tak:
1) 35g płatków owsianych, 100ml mleka, a'la omlet z 1 jajka oraz odrobiny mleka i wody na patelni przetartej oliwą z oliwek
2) 180g jogurt naturalny, mój ulubiony, nie żaden 0% , kawa z mlekiem
3) 400gramowe jabłko! wieeelkie
4) kawa z mlekiem, kawałek bułki wieloziarnistej (15g), puree z 270g brokuła i 70g nat serka homo + sól, pieprz, czosnek proszkowany
5) planowany sojowy pasztecik (20g zmielonych kotletów sojowych, 50g twarogu, ciut proszku do pieczenia)
-> fitnesssssssss
6) planowana micha sałatki warzywnej, herbatka pokrzywowa
7) planowany twaróg/serek wiejski
6 i 7 moooże będą w jednym posiłku, zależy o której mi przyjdzie planowo iść spać. Albo warzywa dojdą do pasztecika czy jakoś tak.
Jak się prezentuje jadłospis?

MÓJ CEL: szóstka na przedzie do połowy stycznia, i to taka stabilna. Rodzeństwo, którego nie widziałam od wakacji przyjeżdża i chcę zaświecić, hahah A szóstka w psychice to zupełnie co innego niż siódemka...
Ogólnie na razie się nie ważę, bo po objadanku wczoraj to żal może być Sobotka ważenie. No, może się złamię wcześniej i sprawdzę stan rzeczy.

Warto pić te herbaty z pokrzywy? Ponoć oczyszczające mają działanie, tak? A jakie otręby są najlepsze - najsmaczniejsze lub najbardziej wartościowe? Bo otręby dobra rzecz, kupowałam orkiszowe, bo najmniej kaloryczne i drobne, ale teraz no NIC mi nie smakuje z nich, cokolwiek bym robiła... Dlatego chcę zakupić jakieś inne i dodawać do owsianki albo czegoś.
Aha! By the way, zamierzam cisnąć bezsłodzikowo przez najbliższe dni przynajmniej. Kurczę, potrzebuje warzywnego oczyszczenia po tym całym grudniu skubanym.

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2012-01-02 o 16:01
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora