Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 16:06   #2085
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
ja dopiero w 24 tyg więc jeszzce mała ma pewnie trochę miejsca, na razie mocno kopie, ale potem słyszałam właśnie że są to powolniejsze ruchy, przesuwanie się.. Jest to bolesne?
Mnie poki co mala bolesnie nie kopie, a te przesuwanie nie boli ani troche, dla mnie jest to jedynie takie zabawne uczucie, jakby mnie mala laskotala w srodku nie umiem tego wyjasnic, ale fajne to uczucie poki co Juleczka oszczedza mi kopniakow w zebra czy pecherz, za to nieprzyjemne dla mnie jest jej pukanie do wyjscia

Wlasnie jestem po kapieli i dziewczyny, ja juz nie daje rady... ogolilam sie co prawda, ale ile mnie to wysilku kosztowalo nastepnym razem juz maz bedzie musial... nawet z lusterkiem bylo mi ciezko mam za krotkie rece po prostu i nie siegam tak jakbym chciala w te miejsca.... no i uswiadomilam sobie ze juz dawno nie widzialam swojej muszelki inaczej jak w lustrze chcialabym zeby czas szybciej mijal, albo przespac te tygodnie i obudzic sie na porod
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora