Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - callanetics
Wątek: callanetics
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 15:43   #3348
Konwalia11
Zadomowienie

Dot.: callanetics

Witam dziewczyny,
po pierwsze: zycze Wam i sobie wytrwania w noworocznych postanowieniach! Ja jestem wlasnie po godzinie cwiczen - coraz lepsze rezultaty osiagam, malymi kroczkami ale do przodu. Cwicze srednio te 2 razy w tygodniu, ale zamierzam wprowadzic jednak ten kwadrans dziennie Teraz, jak problem z zakwasmi zniknal na pewno sie zmotywuje. Martwi mnie tylko, ze bede musiala przestac w trakcie okresu. Czy Wy wtedy nie cwiczycie wcale, a moze omijacie miesnie brzucha wtedy? Czy nie stanowi to dla Was problemu?

Cytat:
Napisane przez summeryvonne Pokaż wiadomość

zamowilam sobie kolejne 3 plytki: quick callanetics stomach, quick callanetics hips and behind, quick callanetics legs . Kazda z nich po 20 min. Na poczatek chce cwiczyc 10 years younger in 10 hours 5 razy w tyg a potem na zmiane z plytami na konkretne partie.
Wow, ale zaszalalas, ale mam w ostatnich dniach taka sama szajbe na gromadzenie materialow dot. Callanetics. Dorwalam po okazyjnej cenie 2...ksiazki W sumie i tak cwicze z filmikiem, ale nie umialam sie oprzec W sumie przeszukalam ebaya w poszukiwaniu plyt ale... albo sa bardzo drogie albo jak sa tanie to sa to nagrania na.. kasetach video . Nie wiem, poki co skupiam sie na tym programie ktory mam, jak juz go opanuje, to wtedy dopero zamowie plytki. U mnie sa one o dziwo sprzedawane tylko w jakims dziwnym "pakiecie" i kosztuja... 190 €

Be the change you want to see in the world!
Konwalia11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując