2006-11-23, 22:16
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: ?studentki Gdzie Pracujecie I Ile Zarabiacie?
Ja - udzielam korków z angielskiego (a jestem na filologii hiszpańskiej ). Ilość godzin zmienna, więc nie powiem, ile zarabiam. Ogólnie nie narzekam, chociaż uczenie to chyba nie jest moje powołanie. Powiem tylko, że ogłosiłam się pół roku temu na ang.pl i do dzisiaj (prawie dzisiaj) dzwonią ludzie...
TŻ - kiedyś pracował w TelePizzy jako kurier, około 6 zł za godzinę - w porównaniu z moimi zarobkami godzinowymi to nic. Teraz pracuje tam kumpel, ale generalnie to taka praca dla zdesperowanych. Serio. TŻ przez miesiąc schudł chyba z 10 kilo, więc można łatwo zrzucić wagę i jeszcze ci za to płacą (mało). 
Kumpele, sztuk 2 - w weekendy jako ochrona w Atlanticu (kino warszawskie). Mogę się ich spytać, ile zarabiają, jeśli mnie nie spławią. Powiem tylko, że raz jedną zastępowałam przy sprawdzaniu ludziom biletów przez 15 minut, bo musiała coś załatwić - bardzo przyjemna praca, to wpuszczanie ludzi. Co do wypuszczania, to dowiedziałam się tyle, że nie aż tak...
Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę)
|
|
|