2012-01-02, 16:52
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatni Panieński Sylwester przed nami, za rok spędzimy go z mężami- PM 2012 cz
Cytat:
Napisane przez (kicia)
prawdopodobnie na 11-11,30 o ile zrobienie takich fal nie będzie wymagało więcej czasu ja sobie sama robiłam taka fryzurę 2 godziny z myciem... więc myślę że fryzjerka w 1,5 h bez mycia zrobi spokojnie a jak nie to wyślę do pomalowania kogoś kto będzie wolny a ja pomaluję sie druga
|
będę powtarzać to non -stop, że na fryzjerkę rezerwujcie sobie 2h minimum. A dlaczego? Dlatego, że fryzjerka fryza będzie robić dokładnie, pasmo po paśmie i nie może się spieszyć bo klientka przebiera nóżkami gdyż ma umówiony makijaż.
Ja makijaż umówiłam sobie na 13 godzinę a do fryzjerki pójdę najpóźniej na godzinę 10. Trzeba sobie wliczać wszelkie przejazdy, dojazdy czy inne niespodziewane załatwienia (wystarczy, że ktoś Was zagada albo zadzwoni i będziecie spóźnione wszędzie o przysłowiowe 5 minut). Dodatkowo argumentem za ustalaniem 2 godzin jest fakt, że mi próbną fryzurę dziewczyna robiła około 40 minut i fryzury były niedopracowane (szerokie pasma, niewygładzone włosy, widoczne spinki itp.) a chyba nie chcecie biegać jak oszalałe i stresować się, że coś Wam na głowie nie wyjdzie
|