Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-02, 17:01   #4512
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)

cosik mało dziś popisane

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
no i chyba na tym koniec nadrabiania bo mi się bateria w laptopie zaraz wyczerpie a nie chce mi się iść po ładowarkę
hih, leniuszek i trzymam kciuki, żeby pierś się do końca wyleczyła

Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
mooonik: nie wiem jak z tym bebilonem pepti będzie. Pamiętam jak bylismy pierwszy raz u pediatry i chcieliśmy receptę na pepti kobieta się skrzywiła i powiedziała że nutramigen lepszy. Chociaż ja słyszałam opienie że pepti smaczniejsze jest
Nie wiem. Za tydz melko będzie się kończyło więc pojdę do ped pogadać.
Ciśnienia tak naprawdę już nie mierzę ale cuzję się nieźle więc chyba nie jest źle.
Aż z ciekawości poszłam po ciśnieniomierz i było 140/70. Czyli nie ejst źle...
oby Wam lekarka wypisał w ogóle to mleko bo podobno coraz więcej lekarzy się buntuje i nie chcą go wydawac, wołają o potwierdzenie od alergologa i testy a przecież takich maluchów to wyniki testu można o kant d.py rozbić, są niemiarodajne

a ciśnienie masz podwyzszone i jak Danika myślę, że powinnać z lekarzem porozmawiać i może leki brać jakieś?

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Zbieramy się do lekarza i prosimy o kciuki.
E tam, nic na tych dziąsłach nie ma, wszyscy mnie straszą, Franek marudzi a zębów nie widać . I dobrze. Podobno yylko są twarde te dziąsła, ale to pediatra sprawdzała, nie ja.
yyyyyyyyy z tym uchem to chyba rozumiem, tępa strzała jestem ..
hahhahaah, nie zauważyłam
jak twarde dziąsła to chyba nie ząbki jeszcze? jak zabki to ponoć rozpulchnione?
I jak po lekarzu?

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Doberek Wiecie z tymi skokami to aż się nie chce wierzyć ale u nas się sprawdza idealnie W 17 tyg wykres pokazywał apogeum - chmurkę z piorunami i wiecie co się przez ten tydzień działo a dzisiaj skończyliśmy 17 tydz i Szymon wreszcie normalnie przespał noc, zaczyna znowu gadać po swojemu i chyba wychodzimy na prostą
super, że wrócił Szymuś! hmm wiesz to może i fajnie, że Szymek tak książkowo przechodzi skoki, to możesz się troszkę psychicznie przygotować

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Poszłam chyba spać o 4. Mój synek zadnym sposobem nie dawal się ululać. M A S A K R A!
o matko!

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
my dzis znowu męczyłyśmy się z bąkami...biedne to moje dziecko. Obracałam ją na brzuszek, na boczki ale pomagało tylko na chwile.

biedna niunia

zastanów sie Małgosia jeszcze nad tym komisem...nie masz gawarancji, ze fotelik nie jest powypadkowy. A nawet mocniejsza stłuczka podobno sprawia, ze fotelik juz sie nie nadaje do użytku. Lepiej moim zdaniem kupic tanszy fotelik ale jednak nowy
jestem tego samego zdania
ja bym się po prostu bała..

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ee no zaraz widać, że mi dziecko do normalności wraca - śpi już prawie 2h a tak to były drzemki po 40min.
hahhaa, u nas normalność to właśnie drzemki 15-30min w ciągu dnia nienormalnosć to właśnie takie długie spanie

Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
Neurolog jednak potwierdziła asymetrię... Ona jest jak najbardziej za rehabilitacją, choć przyznala, że młody mógłby sobie sam poradzić, ale pewności nie ma
Mówiła, że jeśli nie podpasuje nam ta metoda to możemy prosić o tą drugą...Kto wie czy się zgodzą
kochana rehabilitacja nie zaszkodzi, a my wszystkie ciotki tu potrzymają kciuki i zobaczysz, że wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
wkleję Wam zdjęcia ze świąt, co by się przypomnieć jak Adaś wyglada i pochwalić jaki z niego był elegancik
mam nadzieje, że złe nie będziecie
i postaram się wpadać tak często jak będę mogła

dziękujemy
a ze zdjęcia padłam no jaki gajerek! dżentelmen pełną parą
i zaglądaj zaglądaj do nas

no to się obudziła więc uciekam do tego mojego cuda

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

wiedziałam, że mi coś nie zacytowało

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Zmówili się ze Stefanem czy co?
Mój Kwilon dzisiaj też od rana jakiś niezrównoważony Płakał na przemian ze śmianiem się. Po dwóch godzinach porannej zabawy w "co Ci jest synu?" zapakowałam go do wózka i usnął...łaziliśmy 2h. Wróciliśmy, zjadł i śpi do tej pory od 13.30! Aż mi dziwnie...
no wiesz <foch>
ciekawe co mu jest, może też jakiś skok przechodzi, to karmienie, dzisiejsze zachowanie?
niech się naprawia Stefcio

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2012-01-02 o 17:02
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora