Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 17:02   #1580
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Z naszymi też można się dogadać, jak Tż u mnie jest to do pokoju nie wejdą, tylko wołają, żebym przyszła ale ogólnie się oburzają, jeśli chodzi o TE rzeczy. Tak jakby oni nigdy młodzi nie byli
No to u mnie to samo - tata nic nie mówi, jeśli chodzi o seks, a mama ciągle powtarza, żebym nie miała za chwilę brzucha, ale i tak trzyma się wersji, że jestem dziewicą. Także tego..
Cytat:
Wiesz, jeżeli w przypadku ojca i syna sprawdza się taka teoria, jak u matki i córki, to są szanse
Nawet nie mów Co prawda teściu ma już siwe włosy, ale gęste i to taki wiesz... WŁOSKI SIWY, jeśli wiesz o co mi chodzi ) Mega elegancki facet. Zresztą mama TŻ tak samo.

Za to w moim tacie kochają się moje koleżanki

Cytat:
Na pewno łatwiej cóż, Twój Tż jest wielojęzyczny
I często to podkreśla, że taki pracownik to skarb! Ostatnio dostał propozycję, żeby pracować dla BMW, bo potrzebują kogoś takiego. Zapytałam czy tutaj czy w Niemczech. Powiedział, że tutaj, bo jeśli miałby wracać to albo ze mną albo w ogóle. Słodziak
Cytat:
Wizaż to świętość! wskoczę tu po ćwiczeniach. Albo po M jak miłość
Ja leniuchuję.. Po sylwestrze ćwiczyłam i wystarczy, haha! Ja M jak miłość oglądam z czystej nudy

Dobra, zmieniłam zdanie Zrobiłam 100 brzuchów + X wyrzutów nóg do góry przy pomocy mięśni brzucha.

I: 8:50 Kanapka z sałatką i szynką domowej roboty
II: 10:30 Jabłko i pół litra wody duszkiem
III: 13:00 Jeden krokiet
IV: 15:00 Makaron z sosem z kurek + dwa pulecikami

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-01-02 o 17:23
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując