Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o farbowaniu henną - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 18:22   #2244
Shade_23
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o farbowaniu henną - cz.II

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
to chyba moje ostatnie hennowanie
nigdy więcej :1wsc iekly :1wsc iekly :1wsc iekly

zużyłam pół opakowania i to stanowczo za dużo wyszło na moje włosy.

już mi leń przeszedł, zdecydowanie !!
tego nie da sie wcale nałożyć na włosy, widocznie nie potrafię i juz, osypuję sie okropnie, teraz cieknie zewsząd, łazienka do mycia, umywalka spoko się umyła ale akrylowa wannę tylko cif uratował
ja musiałam sie wykąpać cała bo i plecy i ramiona ufajdane, jak w razie co mi coś zostanie to już na amen, czy się zmyje??
ciekawe jak wytrzymam te 2h
turban z koszulki mam, dookoła ściereczka i jeszcze chusteczki nawilżane poupychane w te cieknące dziurki.
Bosh dziewczyny jak ja Was podziwiam, że potraficie coś takiego nałożyć
szacun
Trochę Cię rozumiem. W sylwestra przeżyłam podobny horror Ta irańska henna jest tragiczna.

Z Khadi zero problemów - kremowa konsystencja. A te mazidło... fuu!! Sypie się wszędzie, nakładałam na wilgotne włosy i nic to nie pomogło. Wszędzie taki syf jak grunt z kawy. A o przeczesaniu włosów zapomnij Naszczęście farbowałam jedynie odrosty. Całości sobie nie wyobrażam, szczególnie, że mam gęste włosy.

Ale..... Jest też pozytyw! Kolor jest genialny. Dużo ładniejszy niż czerń Khadi. Równomierny, zimny no i pokrył mi całkowicie odrost. Trzymałam 1,5 h.
Oczywiście dam temu czemuś jeszcze szansę, ale... na samą myśl o tym błocie już mi słabo
Shade_23 jest offline Zgłoś do moderatora