Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o farbowaniu henną - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 18:25   #2245
Miskaa78
Kazar Lady

Dot.: Wszystko o farbowaniu henną - cz.II

Cytat:
Napisane przez angeells Pokaż wiadomość
Miskaa78 ^^ też byłam przerażona pierwszym razem jak zrobisz rzadką papkę to ocieka a znowu jak za gęstą to za chwilę wysycha i sypie sie wszędzie to ciężki orzech do zgryzienia dlatego ja to wszystko robie nad wiaderkiem wilgotne włosy dziele na 4 części i wklepuje na oślep tą pape najgorzej że później faktycznie cieknie po szyi trzeba uszczelnić jakimś papierem ale da sie przeżyć kochana :P z tego co jedna wizażanka pisała henna z Khadi jest lepsza do nałożenia niż ta którą my mamy

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

trzeba sobie opracować wygodny system przy 2 podejściu do henny miałam mieszane uczucia ale jakoś tam się pokombinuje i nie ma tragedii jak człowiek bogaty w doświadczenie z pierwszego hennowania
o jest Janiołek : pala:

nie mam wiaderka, nooo
najgorzej jak mi nie złapie do tego wszystkiego, to dopiero załamka będzie.
na karku już widzę że nie będzie ufarbowane, bo tak nisko błoto się nie utrzymuje
chemia juz się do mnie uśmiecha z pudełek

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Shade_23 Pokaż wiadomość
Trochę Cię rozumiem. W sylwestra przeżyłam podobny horror Ta irańska henna jest tragiczna.

Z Khadi zero problemów - kremowa konsystencja. A te mazidło... fuu!! Sypie się wszędzie, nakładałam na wilgotne włosy i nic to nie pomogło. Wszędzie taki syf jak grunt z kawy. A o przeczesaniu włosów zapomnij Naszczęście farbowałam jedynie odrosty. Całości sobie nie wyobrażam, szczególnie, że mam gęste włosy.

Ale..... Jest też pozytyw! Kolor jest genialny. Dużo ładniejszy niż czerń Khadi. Równomierny, zimny no i pokrył mi całkowicie odrost. Trzymałam 1,5 h.
Oczywiście dam temu czemuś jeszcze szansę, ale... na samą myśl o tym błocie już mi słabo
oj jak się cieszę, ze tak piszesz...

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora