2006-11-23, 23:07
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
dziękuje za powitanie
AniaWila, nie nie w Londynie, ja mieszkam na poludniowym-zachodzie Anglii, zupelnie w drugą strone.
Aaliyah, w sumie moze udaloby Ci sie zalapac, ale jedynie przez agencje. teraz przed świętami mamy mnóstwo pracy i ludzi jest taka ilość jak nigdy. no ale posada raczej czasowo tylko w tym wypadku.
Hehe, grzeszków jakichś strasznych nie ma, poza tym ze o jakość rzeczy droższych naturalnie dba się znacznie bardziej tak więc czasem faktycznie oplaca się wydac trochę więcej i mieć pewność ze coś jest warte swojej ceny.
Nasze najlepsze firmy to Virgin Vie, The Body Shop, Calmia i z produktów do wlosów John Frieda. Przy pakowaniu koniecznie musimy pracować w rękawiczkach, niczego nie mozna dotknąć ręką, nawet opakowania, wszystko musi być w stu procentach idealne. Zwlaszcza przy firmie Virgin Vie (dość sporo dla niej produkujemy). W wypadku tej marki nie przejdzie nawet najmniejsza rysa na opakowaniu, (ktore i tak z reguly po zakupie ląduje w koszu), a każdy pojedynczy produkt musi miec wage idealną. Do tego stopnia że kiedys poprawialismy kilka palet kilogramowych plynów do kąpieli bo brakowalo w nich ok 5-8g.
Generalnie wszystkie produkty wszystkich firm są sprawdzane przez kontrole jakosci i zadne badziewia nie przechodzą. Ale jakbyście mialy jakies konkretne pytania na temat jakiegoś produktu i czy warto w niego inwestować, to sluzę pomocą (oczywiscie pod warunkiem że jest on produkowany w mojej firmie ) W przypadku wielu produktów orientuje się na temat tego jak pachną, jaką mają konsystencje czy nawet jak się spisują bo oczywiscie też częśc z nich uzywam (mamy mozliwosc kupowania ich w tanszej cenie) więc myśle zę czasem mogę się przydać
|
|
|