2012-01-02, 21:18
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Napisane przez Vicky_fcb
Cześć dziewczyny!
Chciałabym się do was dołączyć. Przebrnęłam praktycznie przez cały wątek i zachęcona waszymi opiniami postanowiłam sama spróbować  Właśnie skończyłam ćwiczyć, faktycznie pot się leje :p Oczywiście nie załapałam układu i strasznie się myliłam, ale mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej 
|
Zapraszamy i zachęcamy do udzielania się i dzielenia wrażeniami oraz efektami Będzie lepiej, dawaj z siebie 100%, a za jakiś czas to będziesz mogła z pamięci robić te układziki 
Cytat:
Napisane przez modliszka87
musze gume kupic bo nie mam :/ a juz w niedziele bedzie potrzebna
|
Cytat:
Napisane przez Vicky_fcb
Właśnie też tej gumy nie mam ;/ Ale w lidlu podobno są i to w jakiś promocyjnych cenach. Tylko nie wiem czy to dokładnie o to chodzi, ale pojadę jutro i zobaczę 
|
Zamiast gumy możecie użyć ciężarków, a jak nie macie to butelki z wodą/piaskiem, puszki, itp.
W lidlu są gumy, ale nie do końca takie jak powinny być. Też mam takie, kupiłam z rok temu. Można nimi w jakimś stopniu zastąpić ten ekspander z uchwytami, ale na dłuższą metę jest to niewygodne, już lepiej z ciężarkami ćwiczyć. Ale gumy te można wykorzystać później w zaawansowanym poziomie
Czas edycji: 2012-01-02 o 21:19
|
|
|