Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rottweilery - WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-02, 20:42   #121
Dagunia
Komplikatorka

Dot.: Rottweilery. Porozmawiamy? ;)

Cytat:
Napisane przez kaskaj24 Pokaż wiadomość
Boska jest Moje serce też pożarła! Czym Ty ją karmisz, że ma taką błyszczącą sierść

Właśnie apropo jedzonka chciałam się Was dopytać czym karmicie swoje pieski. Z suchej karmy zastanawiam się nad Eukanuba bo wiem, że mają linie dla Rottweilerów i dobrą renomę, Royal canin też ma takową linię, co do jakości innych firm jeszcze sie niedowiadywałam.
Więc jak jest u Was?
Moja je Purine Light mieszaną z Joserą.

Cytat:
Napisane przez Rottie Pokaż wiadomość
Uwielbiam ONki, a DONki szczególnie, ale tylko z wyglądu. W sensie, że nie chciałabym mieć takiego psa, to całkiem inny charaker od molosa a ja sobie szczerze nie wyobrażam w swoim domu innego psa niż molos czy ttb

Iwanek

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Moje psy jedzą gotowane, czasem Iwanowi sypnę Brita a Torice Royal Canin.
Musisz patrzeć na skład, czym więcej mięsa tym lepiej.
Mój Tż czuje respekt przed Rottkami tzn. z moją sie bawi i w ogóle ale na dłuższą mete nie ufa i patrzy przerażony jak sie z nia bawie i warczy na mnie Dlatego rottki odpadają do naszego wspólnego domu, a owczarka miał kiedyś i zaraził mnie miłością do nich. Kolega ma ich hodowle i 6 czy 7 dorosłych psów - przepiękne sa Wlaśnie od niego z hodowli będziemy brali.