Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-03, 16:29   #2346
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Wróciłam z USG 3D! Z Malutką wszystko dobrze, lekarz stwierdził, że ma porządne serducho zdrowa, kochana ale wstydzioszka straszna! Cały czas trzymała gardę! boskerka W ogóle nie chciała pokazac buźki... Troszkę widzieliśmy tylko usteczka i nosek. Ale śliczna jest!
Waży 660 g

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Karolca na odwrót właśnie, osoby które mają na przedniej ścianie czują słabiej-ja mam to standardowe - czyli na tylnej- i jak lekarz to sprawdził za pierwszym razem to powiedział że to dla mnie lepiej, bo jeśli przypadkowo gdzieś trące przodem brzucha to nie będzie krwawień z łożyska i będę szybciej czuć ruchy. Przecież gdybym pod moim pępkiem miała łożysko-to nie mogłabym łapać dzidzi za nóżkę w tym miejscu.
o rrany, ja mam na przedniej i czuję mocno, to nie wiem jak bym czuła jakbym miała na tylnej.. kosmos!

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Hej kobietki mam takie pytanie poza tematem, czy mogłybyście mi powiedzieć w jakim wieku wyprowadziłyście się od rodziców? i jak na to zareagowali ? Bo moi po porostu panikują i chyba nie dochodzi do nich myśl że będę mieć rodzinę i sama chcę się nią zająć.. a z natury jestem kobietą poradną.
claudia, miałam 19 lat jak wyjechałam do innego miasta (180 km) .
Myślę że wszyscy Rodzice się martwią, ale mi baaardzo dużo dało to życie na odległośc, a wtedy nie miałam internetu, komórki były droższe, także kontakt był ograniczony..
Ale nauka życia bardzo przydatna Głowa do góry, jak Rodzice zobaczą że sobie radzicie to na pewno będą dumni

cottonpuma - współczuję, ręce opadają jak się słucha/czyta takie historie..;/

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Jak byk napisane mam w opisie badania "łożysko umiejscowione w dnie macicy na przedniej ścianie"
To co inaczej ma mi nazwać? co do ostatniego pytania... teoretycznie nic, ale do 3D już ma ale to tylko taka dygresja była.
też tak mam, ale nie wiem które położenie lepsze które gorsze. Lekarz nie mówił że jak na przedniej ścianie to źle..
Ważne by nie było za nisko.

Aguśka super że trafiłaś na fajną lekarkę. A c do jutra - też mam wizytę u nowej ginki

evvcia za to że mąż w końcu poczuł kopniaczki

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
ja mialam 21lat jak sie wyprowadzilam z domu, bo stwierdzilam ze nic tam po mnie w tej mojej wiosce i wyruszylam do Warszawy, tato nie byl zadowolony, ale ja sie w sumie utrzymywalam sama (i czeto jego) od 19 roku zycia, robilam i tak co chcialam, wiec nie mial za bardzo nic do powiedzenia. ten wyjazd moj do Warszawy nie byl moze dla niego taki straszny porownujac do wyjazdu do UK rok wczesniej znalazlam prace przez angielska agencje jako Au Pair, ludzi do ktorych jechalam widzialam tylko na zdjeciach i rozmawialam z nimi przez telefon, za bardzo nigdzie wczesniej nie wyjezdzajac, spakowalam sie i pojechalam do UK (autokarem, posiedzialam 5 miesiecy i wrocilam (zadowolona ze spelnilam swoje marzenie, wszytskie zarobione pieniadze (marne byly) wydalam na lekcje angielskiego i pamiatki i zwiedzanie
O Monia, ja tez byłam w UK jako opiekunka i też jechałam autokarem, masakra - 40 godzin... rrrany...