Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-01-03, 20:33   #4610
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dzieci są już z nami - z Odchowalnią się witamy :)

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kurcze, to może i ja się umówię skoro wy po 3 wizyty a ja tylko jedna...
Ja też podobnie płaciłam, niestety.

A podejście do klienta hmmm, żal

O krurde Archi
A tobie nie mówią że to za dużo? Bo ja jak poszłam ostatnio na ważenie i mały przybrał 1kg w miesiąc to mówiły, że bardzo dużo, że nawet za dużo więc nie wiem co by mi powiedziały na to 1,5
Nie ma co, kochana po wykarmieniu handluj tym złotym mlekiem bo na moje oko to majątek byś zbiła na takim tuczącym mleczku

I to ty mówiłaś że ci się nie wylewa mleko samo i wkładek nie nosisz? Czy mylę dwie różne historie?

Kurcze tak teraz myślę, że może to te nocne karmienia tak wam ładnie chłopaków powiększają bo ponoć wtedy najtłustsze i najlepsze a mój to gardzi nocnym i woli spać. A tu i ty i Ancia, które wstajecie ( i małgoś chyba też) takie dorodne chłopaki macie przy cycu... hmm
Moja pediatra wręcz się cieszy jak widzi naszego klocuszka. Nic nie mówiła, że to źle że tak przybiera.
Może rzeczywiscie coś jest w tym mocnym karmieniu
No i dobra pamięć masz co do niecieknących piersi Czasem troszkę poleci z tej co mialam zastój, ale tylko jak mały dłużej nie je i nie mam stanika

Piotrus zasnal dopiero nie dawno, ciągle płakał, nie mogliśmy go uspokoić nie wiem czy to przez tę szczepienie czy przez to, że go tak wystraszylam 3majcie kciuki za noc¡!

Agnieszka-masakra z tym lek.

I płacze znowu

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2012-01-03 o 20:43
archinta jest offline Zgłoś do moderatora